Konsten att lyssna : enkelt och djupt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
149
Utgivningsdatum
2010-10-05
Förlag
Kreativitetsutveckling
Medarbetare
Drakenberg Renander, Leo (form)
Dimensioner
215 x 153 x 17 mm
Vikt
360 g
SAB
Doef
ISBN
9789163373039
Konsten att lyssna : enkelt och djupt (inbunden)

Konsten att lyssna : enkelt och djupt

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2010-10-05
219
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Boken Konsten att lyssna lär dig i fem steg att lyssna till en annan människa så att hon verkligen känner sig hörd. Allt du behöver finns i fem enkla övningar som du genomför tillsammans med en samtalspartner. Samtidigt lär du dig att lyssna på djupet i dig själv.

I första steget blir du medveten om att du är omedveten. Du ser att den del av dig som påstår att den lyssnar i själva verket inte alls lyssnar.

Sedan blir du medveten om hur delen som hindrar dig att lyssna fungerar. Du lär dig skilja mellan vad den säger och vad din samtalspartner säger.

I det tredje medvetandesteget kommer du i kontakt med den del av dig som kan konsten att lyssna på riktigt. Den finns redan i dig, färdig och klar.

När du kommer till fjärde kapitlet hittar du till din inre, bevittnande och lyssnande plats och du kan vara kvar där. Här beskrivs hur du behåller närvaron så att du inte ideligen tappar bort det du är medveten om.

Vid det femte kapitlet har du både den medvetenhet och den närvaro som krävs för att kunna lyssna. Nu kan du konsten. Här får du veta hur du kan njuta av den, hur du kan öppna för nya dimensioner och hur du kan använda den för att bidra till andra människors utveckling och lycka.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Konsten att lyssna : enkelt och djupt
  2. +
  3. Guinness World Records 2023

De som köpt den här boken har ofta också köpt Guinness World Records 2023 av Ltd Guinness World Records (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Konsten att lyssna : enkelt och djupt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En fantastiskt fin och viktig bok!

    Med glimten i ögat och på ett mycket pedagogiskt sätt leder författaren läsaren in på en spännande resa, där insikten om vad lyssnandets konst egentligen innebär växer fram och blir till en berikande aha upplevelse!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bengt Renander