Och helt plötsligt är man vuxen (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2010-10-11
Förlag
Vulkan
Dimensioner
175 x 108 x 12 mm
Vikt
160 g
ISBN
9789163374395

Och helt plötsligt är man vuxen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2010-10-11
153
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hur är det möjligt att man är vuxen när det faktiskt bara är en sekund sedan man var barn? Varför får man aldrig vara ifred på toaletten? När ska man egentligen tända alla de där ljusen man får i present? Vilken är Sveriges vanligaste hemlighet? Går det att boka ett enskilt samtal med vardagen? Och vad säger man till sin mamma när man plötsligt möter henne på gatan, trots att hon varit död i trettio år?

Under ett års tid hinner man grunna mycket på livet sådant det är. Den här boken handlar om det. Bland annat!

Ingetora Gumbel, född 1971, är språkkonsult och skribent och har tidigare skrivit krönikor i bland annat Leva! och Vi Föräldrar. Och helt plötsligt är man vuxen (Vulkan förlag) är hennes första bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Och helt plötsligt är man vuxen
  2. +
  3. Kärlek på jobbet ; En plötslig insikt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kärlek på jobbet ; En plötslig insikt av Elizabeth Lane, Cynthia St Aubin (häftad).

Köp båda 2 för 238 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Och helt plötsligt är man vuxen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bodil Malmsten-vibbar
    Anna Lovisa, 25 oktober 2010

    Följ med till Ingetoras värld! Möt en modern kvinna på tröskeln till 40-årsstrecket - med heltidsjobb, man, hus och tre barn - när hon under ett års tid i korta dagsstycken reflekterar över tiden som är just nu, varvat med tillbakablickar från barndomen och andra nedslag på vägen mot och in i vuxenlivet. Här ryms såväl gulliga och underfundiga citat ur barnamunnar som dialoger med maken och andra i Ingetoras närhet. Här ryms både små episoder och kortare berättelser. Och inre monologer över s... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner