90-talet.se : eller vem fan komponerade modemljudet? (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2010-11-26
Upplaga
1
Förlag
Lördag Morgon Medieproduktion
Dimensioner
200 x 150 x 15 mm
Vikt
420 g
SAB
G.0971
ISBN
9789163374753
90-talet.se : eller vem fan komponerade modemljudet? (häftad)

90-talet.se : eller vem fan komponerade modemljudet?

(17 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2010-11-26

Slutsåld

90talet.se - boken för dig som växte upp under 90-talet

Det har blivit dags att återuppleva det årtionde då Sverige var bra på fotboll, decenniet då internetmodemet installerades och fenomenet dokusåpa uppfanns.

Genom oerhört slumpartade djupdykningar i förra millenniets sista årtionde kan du uppleva allt från Killinggängets kreddiga väg in i de svenska mexitegelsvillorna till hur det gick till när Bert Karlsson och Ian Wachtmeister slog ideologiska volter i den svenska riksdagen.

Läs allt om 90-tals-legender som MacGyver, Ludmila Engquist och Svullo. Smaka på tiden då en pepparkaksknarkande brun björn ansågs vara den absolut bästa barnunderhållningen och häpnas över att Christer Pettersson vek ut sig i den svenska porrtidningen Hustler.
Gör en resa tillbaka till ett Sverige då Gert Fylking skulle snygga till TV3:s tittarsiffror med tävlingen SM i lavemang och låt dig imponeras av hur Leif Loket Olsson mot alla odds lyckades få 93-åringar på äldrevården att lägga sina sista slantar på en bingolott.

Boken 90talet.se är skriven av de tre 80-talisterna Christian Albinsson, Niclas Wikström och Fredrik Söder. De berättar med humor och allvar om hur deras generation blev som den blev.

"Gillar boken som fan!"
Fredrik Wikingsson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av 90-talet.se : eller vem fan komponerade modemljudet?. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En klassiker!
  Gustav Corin, 17 januari 2011

  Den perfekta "gå bort" presenten till alla som är uppväxta på 80-talet.

  Köp en till dig själv och ett gäng att ge bort istället för den trötta vinflaskan i foliepaket nästa gång du går på middag.

 2. Mer underhållande än vad jag trodde
  Daniel Nilsson , 13 december 2010

  En kompis rekommenderade boken och jag satte upp mig på en förbeställning. För några dagar sedan fick jag boken och började bläddra i den lite förstrött på kvällen. Efter 10 minuter hade jag skrattat rakt ut för det var så kul och min sambo undrade vad jag höll på med. Jag har inte hunnit läsa hela boken från pärm till pärm men för min del så passar den min humor perfekt och jag tycker den bjuder på några härliga resor längs 90-talets minnen blandat med skön humor. Jag kan verkligen rekommendera den.

 3. Rolig läsning, perfekt julklapp!
  80-talist tjej, 29 november 2010

  Jag som tjej och född på 80-talet var först lite skepisk mot denna bok i och med att det är tre grabbar som tillsammans författat den. Därför tänkte jag att den nog bara lämpade sig för killar, men jag hade fel. Jag tyckte den var otroligt rolig, även om den stundtals svävar ut lite och en del avsnitt passar sig kanske bäst för en kille med samma humor som författarna tycks ha. Jag tycker trots detta att den var absolut värd att läsa. Jag tror många kan väcka många roliga minnen och se tillb... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om 90-talet.se : eller vem fan komponerade m...