Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
251
Utgivningsdatum
2012-02-23
Förlag
Part Media
Medarbetare
Blücher, Dan (förf.) / Alsterman, Henric (förf.)
Illustratör/Fotograf
Svante Ahlsén
Dimensioner
242 x 173 x 20 mm
Vikt
660 g
ISBN
9789163381423
Ledarskap: Gör Lean till framgång! (inbunden)

Ledarskap: Gör Lean till framgång!

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2012-02-23
647
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ledarskap: Gör Lean till framgång! Kan levereras innan julafton
Ledarskap - Gör Lean till framgång! förklarar praktiskt och konkret vad som krävs för att leda en organisation mot Lean. Syftet är att tydliggöra hur ledarna ska kunna axla rollen som den kritiska länken mellan att förstå vad Lean innebär och att praktiskt lyckas etablera en Lean-kultur som ger organisationen förbättrade resultat.

Utöver en korfattad beskrivning av Lean behandlar boken olika aspekter av ledarskapet hela vägen från viktiga organisatoriska förutsättningar till den individuella ledarens personliga framtoning. Dessutom beskrivs ett urval av ledarskapsmetoder som bidrar till att ge ledarskapet en struktur och ett stöd i strävan att såväl utveckla personalen som arbetssättet i själva ledarskapet.

Boken vänder sig till ledare på alla nivåer i en organisation samt till styrelsemedlemmar och personer av ägarintresse. Den ger en konkret beskrivning av hur ledarskapet bör anpassas för att skapa förutsättningar för en framgångsrik Lean-satsning. Boken är en uppföljare till den kritikerrosade boken Lean - Gör avvikelser till framgång! som ger en fördjupad förståelse för vad Lean innebär och vilka effekter det ger.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ledarskap: Gör Lean till framgång!
  2. +
  3. Lean : gör avvikelser till framgång!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lean : gör avvikelser till framgång! av Per Petersson, Björn Olsson, Thomas Lundström, Ola Johansson, Martin Broman (inbunden).

Köp båda 2 för 1294 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »