Anastasia (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2011-08-01
Förlag
Jupiter
Dimensioner
210 x 150 x 15 mm
Vikt
260 g
SAB
Uhb
ISBN
9789163383144
Anastasia (häftad)

Anastasia

(7 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2011-08-01
181
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
På en handelsresa till den sibiriska tajgan år 1995 får Vladimir Megré höra talas om ett klingande sibiriskt cederträd med helande kraft. Han träffar Anastasia en representant för den vedryska kulturen och tillbringar 3 dagar hos henne djupt inne i vildmarken. Hon berättar om sin speciella syn på odling, barnuppfostran, helande, sexualitet, naturen, religion och mycket mer. Djupt förändrad av denna upplevelse skriver Megré en bok om de insikter Anastasia givit honom. Precis som hennes löfte har denna bok blivit en internationell bestseller och rört millioners hjärtan samt i många länder givit upphov till skapande av ekobyar.

Anastasia är en bok för framtiden. Den ger oss en vision hur vi skall skapa våra samhällen i framtiden. Tillväxt och materiell utveckling gör inte människor lyckligare. Enligt många forskare måste vi idag slå in på en annan utvecklingsväg om vi inte ska förstöra planeten. Vi har glömt bort det enkla goda livet, vilket Anastasia visar oss kan leda till en grönskande planet med fria, tillfredställda och skapande människor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Anastasia. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Helt fantastisk bok.
  Bodil Olsson, 1 juli 2017

  Otrolig levnadsbeskrivning om en kvinna som lever helt i samklang med djur och natur samtidigt som hon har all kunskap.

 2. Inspirerande!
  Inger Andersson, 13 maj 2015

  En fantastisk och inspirerande bok som bör läsas av alla som tröttnat på vårt stressade och resultatinriktade samhälle som hämmar de flesta människor.

 3. Väl fantasifull. Svår att ta till sig. En värld så...
  knöken, 30 september 2013

  Väl fantasifull. Svår att ta till sig. En värld så oändligt avlägsen att närheten till den inte ger läsaren möjlighet att ta den till sig.

 4. En av mina absoluta favoritböcker genom tiderna. Dags...
  Mats Kemppainen, 12 maj 2013

  En av mina absoluta favoritböcker genom tiderna. Dags att leva nära naturen igen - om vi ska kunna överleva den värld vi lever i just nu.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Vladimir Megré

 • De Klingande Cederträden

  Vladimir Megré

  Anastasia är en nutida profet för västerlandet. Författaren Vladimir Megré har besökt henne långt ute på den Sibiriska tajgan och skrivit om hennes kunskap, idéer och den inspiration som hon vill föra ut till mänskligheten. Anastasia vill väcka up...

Bloggat om Anastasia