Anastasia (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
The Ringing Cedars of Russia (del 1)
Antal sidor
222
Utgivningsdatum
2020-10-19
Upplaga
3
Förlag
Jupiter
Översättare
Anton Bjerke
Dimensioner
210 x 150 x 15 mm
Vikt
260 g
SAB
Uhb
ISBN
9789163383144
Anastasia (häftad)

Anastasia

(12 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad Svenska, 2020-10-19
199
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Djupt förändrad av sina upplevelser börjar Vladimir Megré skriva böcker om Anastasia och den vedryska kulturen. Precis som hennes löfte har denna bok blivit en internationell bestseller och rört miljoners hjärtan samt i många länder givit upphov till skapande av ekobyar.
Anastasia är en bok för framtiden. Den ger oss en vision hur vi kan skapa våra samhällen i framtiden. Tillväxt och materiell utveckling gör inte människor lyckligare. Enligt många forskare måste vi idag slå in på en annan utvecklingsväg om vi inte ska förstöra planeten. Vi har glömt det enkla goda livet, vilket Anastasia visar oss kan leda till en grönskande planet med fria och skapande människor.
Naturkvinnan Anastasia har blivit en förebild, hon och hennes vision.. Under de senaste 20 åren har Vladimir Megrés 10 böcker om kärleken till naturen väckt upp människor till att älska och glädjas åt naturen, samt att flytta ut på landsbygden. Anastasia förespråkar 1hektar mark som lämplig storlek för varje person eller familj att bygga sin släktgård på landet och inte skada ekosystemet. I landets östra delar har president Putin delat ut flera tusen hektar mark gratis. Villkoret är att jorden odlas eller används till någon kreativ verksam-het inom fem år, annars går marken tillbaka till staten. Nu har medborgarna i Ryssland fått möjlighet att gratis erhålla en hektar mark för varje familj, som vill flytta ut på landsbygden och ta hand om och/eller odla jorden. Anastasias idéer om att rädda jorden håller på att bli verklighet och hundratals ekobyar har redan skapats.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Anastasia
 2. +
 3. De Klingande Cederträden

De som köpt den här boken har ofta också köpt De Klingande Cederträden av Vladimir Megré (häftad).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Anastasia. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Den obegränsande människan
  Johan Kilén, 4 februari 2022

  Du som läser denna bok kommer garanterat känna en livsbejakande föränding i ditt kroppsliga och mentala tillstånd. Det händer liksom något inom dig som är svårt att sätta ord på.

 2. En viktigt bok.
  Åsa , 9 augusti 2021

  Precis vad vi alla i världen behöver veta och ta till oss nu. :) Det är härligt att läsa om hur Anastasia ser på människans samspel med djuren och naturen. Härligt att höra henne berätta om hur allt hänger ihop i hennes liv och hennes syn på livet och på tillvaron. Det här är en viktig bok att läsa, tänka och reflektera över. Anastasia är klarsynt på ett härligt och fritt sätt.
  Hon är klok och säger sanningar som känns rätt och stämmer bra för mig.
  Översättningen är ibland sådär, m... Läs hela recensionen

 3. Helt fantastisk bok.
  Bodil Olsson, 1 juli 2017

  Otrolig levnadsbeskrivning om en kvinna som lever helt i samklang med djur och natur samtidigt som hon har all kunskap.

 4. Inspirerande!
  Inger Andersson, 13 maj 2015

  En fantastisk och inspirerande bok som bör läsas av alla som tröttnat på vårt stressade och resultatinriktade samhälle som hämmar de flesta människor.

 5. Väl fantasifull. Svår att ta till sig. En värld så...
  knöken, 30 september 2013

  Väl fantasifull. Svår att ta till sig. En värld så oändligt avlägsen att närheten till den inte ger läsaren möjlighet att ta den till sig.

 6. En av mina absoluta favoritböcker genom tiderna. Dags...
  Mats Kemppainen, 12 maj 2013

  En av mina absoluta favoritböcker genom tiderna. Dags att leva nära naturen igen - om vi ska kunna överleva den värld vi lever i just nu.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Vladimir Megré

 • De Klingande Cederträden

  Vladimir Megré

  Anastasia är en nutida profet för västerlandet. Författaren Vladimir Megré har besökt henne långt ute på den Sibiriska tajgan och skrivit om hennes kunskap, idéer och den inspiration som hon vill föra ut till mänskligheten. Anastasia vill väcka up...

 • Dimensionen av Kärlek

  Vladimir Megré

  En bok som handlar om spänning, ett försök att fånga in Anastasia men också om Kärleken, om Kärlekens kraft och betydelsen av Kärlek i dagens samhälle. Anastasias idéer ligger till grund för den revolution av 100 tals ekobyar som startats under de...