Anastasia (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
The Ringing Cedars of Russia (del 1)
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2011-08-01
Förlag
Jupiter
Översättare
Anton Bjerke
Dimensioner
210 x 150 x 15 mm
Vikt
260 g
SAB
Uhb
ISBN
9789163383144
Anastasia (häftad)

Anastasia

(7 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2011-08-01
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Djupt förändrad av denna upplevelse skriver Megré en bok om de insikter Anastasia givit honom. Precis som hennes löfte har denna bok blivit en internationell bestseller och rört millioners hjärtan samt i många länder givit upphov till skapande av ekobyar.

Anastasia är en bok för framtiden. Den ger oss en vision hur vi skall skapa våra samhällen i framtiden. Tillväxt och materiell utveckling gör inte människor lyckligare. Enligt många forskare måste vi idag slå in på en annan utvecklingsväg om vi inte ska förstöra planeten. Vi har glömt bort det enkla goda livet, vilket Anastasia visar oss kan leda till en grönskande planet med fria, tillfredställda och skapande människor.
Naturkvinnan Anastasia har blivit en förebild. Hon och de gamla koloniträdgårdarna "datjorna". Under de senaste 20 åren har Vladimir Megrés bokserie om kärleken till naturen väckt upp människor till att älska och glädjas åt naturen i Ryssland. Anastasia förespråkar just 1 hektar mark som lämplig storlek för ekosystemet.
I landets östra delar har president Putin delat ut flera tusen hektar mark gratis. Villkoret är att jorden odlas eller används till någon annan kreativ verksamhet inom fem år, annars går marken tillbaka till staten eller kommunen. Nu har medborgarna fått möjlighet att gratis erhålla en hektar mark för varje familj, som vill flytta ut på landsbygden och ta hand om och/eller odla jorden. Anastasias idéer om att rädda jorden håller på att bli verklighet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Anastasia
 2. +
 3. De Klingande Cederträden

De som köpt den här boken har ofta också köpt De Klingande Cederträden av Vladimir Megré (häftad).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Anastasia. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Helt fantastisk bok.
  Bodil Olsson, 1 juli 2017

  Otrolig levnadsbeskrivning om en kvinna som lever helt i samklang med djur och natur samtidigt som hon har all kunskap.

 2. Inspirerande!
  Inger Andersson, 13 maj 2015

  En fantastisk och inspirerande bok som bör läsas av alla som tröttnat på vårt stressade och resultatinriktade samhälle som hämmar de flesta människor.

 3. Väl fantasifull. Svår att ta till sig. En värld så...
  knöken, 30 september 2013

  Väl fantasifull. Svår att ta till sig. En värld så oändligt avlägsen att närheten till den inte ger läsaren möjlighet att ta den till sig.

 4. En av mina absoluta favoritböcker genom tiderna. Dags...
  Mats Kemppainen, 12 maj 2013

  En av mina absoluta favoritböcker genom tiderna. Dags att leva nära naturen igen - om vi ska kunna överleva den värld vi lever i just nu.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Vladimir Megré

 • Dimensionen av Kärlek

  Vladimir Megré

  Djupt förändrad av sina möten med Anastasia skriver Vladimir Megré sina berättelser fyllda av märkliga slutsatser om livet på jorden. Anastasias idéer ligger till grund för den revolution av 100 tals ekobyar som startats under de senaste åren i Ry...

 • De Klingande Cederträden

  Vladimir Megré

  Anastasia är en nutida profet för västerlandet. Författaren Vladimir Megré har besökt henne långt ute på den Sibiriska tajgan och skrivit om hennes kunskap, idéer och den inspiration som hon vill föra ut till mänskligheten. Anastasia vill väcka up...

Bloggat om Anastasia