Skapa ditt varumärke (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
110
Utgivningsdatum
2011-02-14
Förlag
Vulkan
Dimensioner
210 x 145 x 8 mm
Vikt
160 g
SAB
Qbm
ISBN
9789163383595

Skapa ditt varumärke

Häftad, Svenska, 2011-02-14

Slutsåld

Denna praktiska handbok vänder sig till dig som vill utveckla dittvarumärke. Antingen har du ett varumärke sedan tidigare, eller så står du just nu inför skapandet av ett varumärke.
Du behöver inga som helst förkunskaper. Boken är upplagd med enkla frågor som du besvarar och som leder dig igenom processen steg för steg.
Du får även tillgång till en del modeller som underlättar ditt arbete.
Författarna har valt att använda sig av ett vardagligt språk för att helt enkelt göra det enklare för dig. Innan du vet ordet av, har du utvecklat ditt
varumärke. Det kan inte bli enklare än så här.
Boken innehåller även ett bonusavsnitt som förklarar hur professionellt varumärkesbyggande fungerar, samt redogör för terminologin som
används inom branschen.
Författarna har under flera år arbetat som varumärkesstrateger åt både nationella och internationella företag. De senaste åren har de även utbildat i varumärkesutveckling och driver numera Helsingborgs Varumärkesbyrå.
"Detta är en bok som på ett enkelt och konkret sätt hjälper företag och organisationer att komma igång med sitt varumärkesarbete. Boken visar att en organisation kan komma en bra bit på vägen med att utveckla sitt varumärke utan att anlita utomstående experter."
- Tomas Nilsson, vd Caddie Sport & Business AB
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Skapa ditt varumärke