Bli inredare : så skapar du din drömkarriär steg för steg (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
173
Utgivningsdatum
2011-06-01
Upplaga
1
Förlag
Stocksunds arkitekt-bygg
Dimensioner
215 x 140 x 11 mm
Vikt
230 g
SAB
331.88,Ihh
ISBN
9789163390692
Bli inredare : så skapar du din drömkarriär steg för steg (häftad)

Bli inredare : så skapar du din drömkarriär steg för steg

(15 röster)  |  Läs 8 recensioner
Häftad Svenska, 2011-06-01
107
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Holger Wästlund är arkitekt och har i sitt yrke haft kontakt med många inredare och arkitekter. Under många år har han samlat erfarenheter - sina egna och andras.
Han vet hur de mest framgångsrika inredarna gör för att lyckas och han vet hur man gör för att få de utmanande och lönsamma uppdragen.

Den metod som beskrivs i boken består av 10 steg. Om du använder dig av den metoden så är chanserna stora att...

* Du kommer att få syssla med spännande och lönsamma uppdrag
* Du kommer att stormtrivas med ditt drömjobb
* Du får tid och arbetsro att skapa den kvalitet som du vill ha
* Du når ditt drömjobb som inredare steg för steg.

I boken beskrivs de 10 stegen. Och boken innehåller inte mindre än 400 beprövade tips hur du ska bli inredare på ett spännande och utmanande sätt.
I boken får du det viktigaste om...

* Vilken typ av inredare som du kan välja att bli
* Hur du blir specialist
* Vilka egenskaper du bör ha för att bli framgångsrik som inredare
* Hur du kan utbilda dig på snabbaste sättet själv
* Hur du skaffar dig praktik för att bli inredare
* Vilka verktyg du behöver som inredare
* Hur du genomför ett inredningsuppdrag
* Ett enkelt standardavtal som du kan ha med din beställare
* Hur du ska göra för att bli anställd som inredare
* Hur du startar eget som inredare
* Hur du får de spännande och lönsamma uppdragen
* 14 olika sätt att ta betalt som inredare
* Och till slut - så ser framtiden ut för dig som inredare
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bli inredare : så skapar du din drömkarriär steg för steg
 2. +
 3. Jag inredde Dubai : den osannolika historien om mitt liv som Mr Lars

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag inredde Dubai : den osannolika historien om... av Lars Waldenström, Josefine Tomio Gren (inbunden).

Köp båda 2 för 359 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Bli inredare : så skapar du din drömkarriär steg för steg. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Toppen bra bok!
  Dusica Milic, 23 juli 2017

  Boken "Bli inredare - så skapar du din drömkarriär steg för steg" är precis som alla andra Holgers böcker som jag har läst - lättläst och värdefull. Man kan verkligen ha nytta av innehållet i boken för att boken är fullpackad med massa bra tips, råd och inspiration.
  Toppen bra bok! Rekommenderar starkt!

 2. Funderar du på att bli inredare? Läs boken!!
  Helena Söderholm, 17 mars 2017

  Här är faktaboken som enkelt och lätt tar dig igenom allt vad du bör tänka på om du vill bli inredare. Boken är lättläst och full med generösa och konkreta fakta, tips och råd. Oavsett hur, om och när du funderar på att uppnå ditt drömyrke så rekommenderar jag dig att först läsa boken. Jag är mitt i min utbildning och har redan via den här boken gjort mig en uppfattning om hur jag kan gå till väga när jag är klar. Bäst är att det är ett enkelt och lättbegripligt språk utan onödigheter och ful... Läs hela recensionen

 3. En bok som ger mer än den lovar! Har alltid varit...

  En bok som ger mer än den lovar! Har alltid varit tveksam till "Så här gör man-böcker" eftersom
  stor erfarenhet inte alltid är kopplad till pedagogisk förmåga. Eftersom två av mina barnbarn överväger arkitekt/inredarutbildning, tyckte jag att boken "Bli inredare" vore lämplig att sätta i händerna på dem, i synnerhet som boken fått mycket goda och insiktsfulla recensioner.

  Efter genomläsningar och stundtals kritiska diskussioner kring "Bli inredare" kan vi bara instämma, det är... Läs hela recensionen

 4. Holger Wästlund har skrivit en mycket grundlig...
  Erika Chotai (Vårby, Stockholm), 24 maj 2013

  Holger Wästlund har skrivit en mycket grundlig vägledning för den som vill börja jobba med inredning. Allt står i den lagom lilla boken. Så skapar du din drömkarriär steg för steg. Den spänner över hela fältet från att inreda sitt rum till att jobba professionellt, exempelvis hur man får uppdrag och tar betalt. Men även vad du bör tänka på inför en anställningsintervju.
  För mig, som inte tänkt bli inredare, fanns ändå en hel massa råd och tips kring saker som prissättning, att nischa sig ... Läs hela recensionen

 5. Är du intresserad av inredning och funderar på att...
  Lill, 25 april 2013

  Är du intresserad av inredning och funderar på att skapa dig en karriär inom området. Du behöver då inte bara vara skicklig på färg, form och inredning. Lika viktigt är att få de verktyg som gör att du får uppdrag och kan genomföra dem på ett professionellt sätt. Författaren Holger Wästlund delar här rikt med sig av sin mångåriga erfarenhet och kunskaper på området i form av flera praktiska råd.

 6. Mycket läsvärd
  Patrik Dyrendahl, 1 november 2011

  Holger Wästlunds bok erbjöd mängder av tips som gjorde att jag snabbt kunde förändra vårt nyinköpta hus och uppdatera köksdelen på ett enkelt och effektivt sätt. En bok som alla husägare borde läsa för att få inspiration!

 7. Utmärkt manual till populärt yrke
  Chefstomaten, 19 september 2011

  Bli inredare: Så skapar du din drömkarriär steg för steg är en enkel handbok med just det innehållet. Det är en bok för den som gillar inredning, vill göra detta till sin karriär och söker en pedagogisk guide hur man går till väga.

  Jag gillar verkligen upplägget på boken. Det är välstrukturerat och lätt att ta till sig med tydliga rubriker. Boken väjer inte för svårigheter eller nackdelar utan informerar om dessa och ger strategier för att ta sig över dessa och bli en framgångsrik in... Läs hela recensionen

 8. Lämplig kurslitteratur

  Boken är välstrukturerad och det är lätt att följa de olika stegen.
  Den inspirerar till att sätta igång och försöka bli den där efterfrågade,duktiga och unika specialisten och förstå hur viktigt det är att positionera sig: "Jag är en av få experter i Europa som iinreder lyxiga kryssningsfartyg."
  Boken innehåller ett smörgåsbord på olika offentliga miljöer där det behövs en inspirerande och duktig inredare. Människor i allmänhet tänker nog att inredare ägnar sig åt privatbostäder och ... Läs hela recensionen

Visa alla 8 recensioner