Jag och min mamma (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
198
Utgivningsdatum
2013-06-26
Förlag
Vulkan
Dimensioner
210 x 149 x 9 mm
Vikt
200 g
ISBN
9789163391286
Jag och min mamma (häftad)

Jag och min mamma

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2013-06-26

Slutsåld

ÄNTLIGEN EN SJÄLVHJÄLPSBOK som betraktar läsarna som vuxna och ansvarstagande personer kapabla att fatta sina egna beslut! Liria Ortiz väcker debatt om vanliga myter kring synen på våra mammor och presenterar berättel- ser om hur döttrar hanterar relationen med sina mammor i det vardagliga livet. Samtidigt fördjupar hon sig på ett tydligt sätt så att det är lätt att förstå när och hur de olika redskapen kan användas. Liria Ortiz erbjuder ett smörgåsbord av kraftfulla verktyg. När man läser boken får man en känsla av att hon sitter precis bredvid läsaren och för ett samtal där hon kommer med nya infallsvinklar som presenteras på ett pedagogiskt sätt samtidigt som hon vägleder med värme och omtanke med frågor och övningar. Som läsare bemöts man med respekt, man blir förstärkt och man får konkreta redskap.

Boken är skriven för dig som har haft eller har en besvärlig relation med din mamma eller någon annan nära person. Boken är pedagogiskt upplagd och kan användas individuellt, i studiocirklar eller självhjälpsgrupper.

För att få ut maximal utdelning av boken erbjuder hon möjligheter till reflektion, övning och även återkoppling via e-post.

LIRIA ORTIZ är leg. psykolog, leg. psykotera- peut och handledare med KBT inriktning, utbildningskonsult, föreläsare, författare och lärare i motiverande samtal (MINT). Hon är också med i flera expertpaneler och svarar på läsarens frågor på Insidan i Dagens Nyheter, tidningen LevaPS! och Psykologförbundets nätplatsen Psykologiguiden.
Några av hennes böcker är: Förändra ditt liv med KBT och motiverande samtal, Natur & Kultur, 2008; När förändring är svårt. Att hantera motstånd med motiverande samtal, Natur & Kultur, 2009.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Jag och min mamma. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Om du vill ha konkreta råd, läs den här boken!
  Caroline Norlin (Stockholm), 10 februari 2016

  Berättelser och exempel från verkligheten som du kan känna igen dig i. Det blandat med övningar som går att göra enskilt eller i grupp gör att boken är väldigt användbar.
  Rekommenderas!

 2. Den var alldeles för elementär och skriven till yngre...
  kristina Faleij, 14 oktober 2013

  Den var alldeles för elementär och skriven till yngre kanske? Den innhöll inget djupare och berörde mig inte.
  Läs "Mother and doughters revolution". En bok om mor och dotter relation.
  Jag är tveksam til när man kommer med listor att fylla i. Det blir som att folk inte kan tänka själva. Den var för mycket kognitivt tänkande.
  Nej dålig var den.

 3. Berättelser ur verkligheten

  Det finns en bok jag rekommenderar alla med dysfunktionell relation med sin mamma att läsa. Liria Ortiz har skrivit boken "Jag och min mamma" om att kunna hantera en viktig relation. Berättelser ur verkligheten blandas med verktyg till hur man ska hantera det som varit och gå vidare. En del kommer nog att känna igen sig.

Visa alla 3 recensioner