Sanningens ögonblick Handbok för ett nytt ledarskap i en ny tid (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
118
Utgivningsdatum
2013-12-20
Förlag
Vulkan
Dimensioner
210 x 148 x 6 mm
Vikt
180 g
ISBN
9789163393914
Sanningens ögonblick Handbok för ett nytt ledarskap i en ny tid (häftad)

Sanningens ögonblick Handbok för ett nytt ledarskap i en ny tid

Häftad Svenska, 2013-12-20
229
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
På ett lättförståeligt och drivet sätt förklarar Jivan Wells varför sambandet mellan personlig och andlig utveckling och ledarskap är själva grunden för ett nytt ledarskap i en ny tid. Det nya ledarskapet handlar om modet att vara öppen och närvarande för det nya och okända och samtidigt lita till hjärtat och intuitionen. Ett ledarskap som genom fördjupad självkännedom tjänar alla. Detta ledarskap kan lika väl handla om att vägleda sig själv, som om föräldraskap eller partnerskap, men framför allt handlar det om att vara människa. Läsaren ställs inför frågor som är både dynamiska och ibland utmanande: Vad har andlighet med ledarskap att göra? Feminina och maskulina egenskaper finns i både kvinnor och män. Hur kan vi använda dessa på ett konstruktivt sätt i ledarskapet? Andas på arbetstid, är det lönsamt? Döden, finns den? Hur kan vi använda vår makt och kraft för att tjäna världen?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sanningens ögonblick Handbok för ett nytt ledarskap i en ny tid
  2. +
  3. Jakten på miljonerna - UNIK SPECIALUTGÅVA MED 10 EXTRA TIPS

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jakten på miljonerna - UNIK SPECIALUTGÅVA MED 1... av 100miljonersmannen (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jivan Wells

  • SANNINGENS ÖGONBLICK

    Jivan Wells

    På ett lättförståeligt och drivet sätt förklarar Jivan Wells varför sambandet mellan personlig och andlig utveckling och ledarskap är själva grunden för ett nytt ledarskap i en ny tid. Det nya ledarskapet handlar om modet att vara öppen och närvar...