Klinisk EKG-diagnostik 2.0 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2012-10-15
Förlag
Sverker Jern Utbildning AB
Dimensioner
220 x 160 x 20 mm
Vikt
607 g
SAB
Veh
ISBN
9789163395857
Klinisk EKG-diagnostik 2.0 (häftad)

Klinisk EKG-diagnostik 2.0

(32 röster)  |  Läs 7 recensioner
Häftad Svenska, 2012-10-15

Slutsåld

Sverker Jerns klassiska lärobok "Klinisk EKG-diagnostik 2.0" kommer nu i en omarbetad upplaga.
Interaktiva programmet "Träna EKG-diagnostik" medföljer, som är ett unikt inlärningsprogram för mängdträning av tolkning av ett stort antal autentiska EKG.
Boken har samma pedagogiska upplägg som tidigare, moderna högkvalitativa ekg-illustrationer och mängder av fördjupningsavsnitt.
Till den nya upplagan är ett flertal nya avsnitt tillagda, bland annat ett kapitel om Barn-EKG. Dessutom har boken och programmet integrerats, så att man när man läser om ett visst tillstånd i boken kan söka på just sådana EKG-exempel i övningsprogrammet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Klinisk EKG-diagnostik 2.0. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Internetdelen
  Carina Carnlöf, 28 september 2016

  Jag har inte lyckats öppna internetdelen vilket var den jag var mest intresserad av i nuläget. Har den tidigare upplagan av boken vilken har varit oumbärlig vid tolkning av EKG och telemetriutdrag på en hjärtavdelning.

 2. Bra bok
  Antonio Rosello, 15 oktober 2015

  Mycket bra EKG övningar, lättförståelig bok, bra i det kliniska vardagliga arbetet, rekommenderas stort, jag blev bra på att tolka EKG på bara några dagar

 3. Mycket bra bok
  ACHIM E., 29 juli 2015

  Boken är mycket bra och ge en bra överblick över EKG och EKG diagnostik. Det finns också en tillgång till internet. Jag har inte testat den.

  Bokan måste alla läkare ha. Högt rekommenderat.

 4. Värd pengarna
  Saga , 18 november 2014

  Bra skriven, kortfattad och lätt att förstå men ändå heltäckande. Logiskt upplägg. Förklarar hur och varför EKG får ett visst utseende, och tack vare spelet lär man sig att tolka. Jag rekommenderar boken och tycker att den var värd pengarna trots att den var så dyr. Kan även användas som uppslagsbok.

 5. EKG
  Karin B, 19 mars 2014

  Boken är mycket bra med bra förklaringar. Övningsprogrammet var riktigt bra och det finns möjlighet att välja vad/vilken del i EKG man vill öva på, exempelvis rytm eller retledningsdiagnostik. Skulle inte ha överlevt EKG diagnostiken utan denna bok och programmet!

 6. Bra bok!
  Axel, 18 mars 2014

  Bra innehåll och pedagogiskt förklarat. Tydlig indelning av kapitel och det är enkelt att hitta EKG-bilder och förklaringar kopplat till olika tillstånd i hjärtat. Ett stort minus är att boken är väldigt dyr.

 7. Bli en guru i EKG-diagnostik!
  Bebbsson, 17 februari 2014

  Strukturen/upplägget, detaljrikedomen, bilderna är extremt bra. Lite språkliga slarvfel här och där (en aning störande men, men), dock inget som påverkar läsningen märkbart. Annars helnöjd!

Visa alla 7 recensioner