Hållbar vinst - En handbok om affärsdrivande hållbarhetsarbete (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
83
Utgivningsdatum
2012-03-20
Upplaga
1
Förlag
Tripleb publishing
Originaltitel
Hållbar vinst - En handbok för affärsdrivande hållbarhetsarbete
Dimensioner
190 x 170 x 10 mm
Vikt
220 g
ISBN
9789163397790
Hållbar vinst - En handbok om affärsdrivande hållbarhetsarbete (häftad)

Hållbar vinst - En handbok om affärsdrivande hållbarhetsarbete

Häftad Svenska, 2012-03-20
339
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Handboken Hållbar vinst ger en kickstart till företagsledare, styrelser och ägare som vill bygga och trygga en hållbar vinst. I boken beskrivs hur hållbarhetsarbetet blir en integrerad del av affärsutvecklingen. En checklista för varje chef ger praktisk handledning för att driva ett hållbarhetsarbetet effektivt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hållbar vinst - En handbok om affärsdrivande hållbarhetsarbete
  2. +
  3. Sustainable Profit - A handbook for business-driven sustainability work

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sustainable Profit - A handbook for business-dr... av Gunilla Hadders, Bengt Olof Hansson, Karin Henriksson (häftad).

Köp båda 2 för 678 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Recensioner i media

"Hållbar vinst är genial i sin enkelhet. Bokens signum är engagemang och konkretion. Checklistorna för relevanta chefskategorier utgör värdefullt praktiskt nytänkande. Affärstänket är påtagligt och företagsexemplen intressanta. En bok jag gärna rekommenderar!" Lars-Olle Larsson, fd partner på PwC med ansvar för hållbarhet "Jag tycker den här handboken bidrar med att på ett överskådligt sätt ge alla chefer och avdelningar en ingång till de viktiga hållbarhetsfrågorna och hur varje funktion inom företaget kan bidra till att skapa kvalitet i företagets hållbarhetsarbete". Susanne Sweet, docent, Handelshögskolan i Stockholm

Bloggat om Hållbar vinst - En handbok om affärsdriva...

Övrig information

Gunilla Hadders, vd och seniorkonsult förTripleB. Gunilla har mångårig erfarenhet av strategiskt arbete för föregångare inom hållbarhet. Bengt Olof Hansson, tidigare ansvarig för SKF:s hållbarhetsarbete , vilket är topprankat i världen och erkänt för dess pragmatism och affärsmässighet. Karin Henriksson, seniorkonsult för TripleB. Karin har lång erfarenhet av stärka företags marknadsposition genom hållbarhet.