No Limit Hold'em, Slutspel : Harringtons expertstrategier för turneringar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Poker böcker
Antal sidor
375
Utgivningsdatum
2006-09-01
Upplaga
1
Förlag
Pagina förlags AB
Översättare
Richard Gustafsson
Originaltitel
Harrington on Hold'em, Expert Strategy For Nolimit Tournamen
Dimensioner
236 x 162 x 24 mm
Vikt
560 g
ISBN
9789163609053
No Limit Hold'em, Slutspel : Harringtons expertstrategier för turneringar (inbunden)

No Limit Hold'em, Slutspel : Harringtons expertstrategier för turneringar

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2006-09-01
111
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Läs ett provkapitel ur boken här!

I den första succévolymen i den här serien, No Limit Hold'em, Harringtons expertstrategier för turneringar (ISBN: 91-636-0898-7) förklarade Dan Harrington hur man spelar i tidiga skeden av turneringar, när de flesta spelare vid bordet har gott om marker och mörkarna och antarna var små.

Den här boken, No Limit Hold'em, Harringtons expertstrategier för turneringar, Slutspel, visar hur man spelar i senare skeden av turneringar när antalet spelare har blivit färre, mörkarna och antarna ökar och de stora prispengarna är inom räckhåll. Harrington visar hur du gör taktiska åtgärder, hanterar knepiga inflexionspunkter och hur du spelar när endast ett fåtal spelare är kvar i turneringen och slutet är nära. Boken innehåller dessutom ett helt kapitel om man mot man-spel, där strategierna så här långt har varit en väl bevarad hemlighet bland toppspelarna. Detta är del 2 i Harringtons succéserie, och den har fått överväldigande bra kritik av pokerspelare världen över. Boken lär dig hur du vid pokerbordet tänker på olika sätt i olika situationer. Genom de många exempelhänderna, som författarna får läsaren att tänka sig igenom, får läsaren en unik inblick i helt nya pokerkoncept för slutskedet av turneringar.

Dan Harrington vann guldarmbandet och världsmästartiteln vid "$10,000 buy-in No-Limit Hold'em Championship" vid 1995 års World Series of Poker. Dessutom var han den ende spelare som nådde finalbordet både 2003 (av 839 startande) och 2004 (av 2 576 startande) - vilket bland experter anses vara den främsta prestationen i WSOP:s historia. Tillsammans med tvåfaldige världsmästaren i backgammon, Bill Robertie, har Dan Harrington skrivit den fulländade boken om no-limit hold'em för spelare som vill vinna - och som vill vinna stort. Tillsammans med den första boken i serien, No Limit Hold'em, Expertstrategier för turneringar; Strategispel, har detta kommit att bli det absoluta standardverket för turneringspoker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. No Limit Hold'em, Slutspel : Harringtons expertstrategier för turneringar
  2. +
  3. Bäst i test : 199 tester för hemmabruk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bäst i test : 199 tester för hemmabruk av David Sundin (kartonnage).

Köp båda 2 för 310 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna