Digitalfotografi - Lär dig yrkesfotografernas hemligheter (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Pagina Classic
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2007-01-01
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Översättare
Petra Hall
Originaltitel
The Digital Photography Book
Dimensioner
134 x 150 x 16 mm
Vikt
500 g
ISBN
9789163609152
Digitalfotografi - Lär dig yrkesfotografernas hemligheter (häftad)

Digitalfotografi - Lär dig yrkesfotografernas hemligheter

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2007-01-01

Slutsåld

Läs ett provkapitel här>>

Lättare än du tror att få knivskarpa bilder med digitalkameran!

Scott Kelby är mannen som skapade det digitala mörkrummet med bästsäljaren Photoshop för digitalfotografer. Här tacklar han det allra viktigaste när det gäller digitalfotografering, nämligen att använda samma knep som dagens toppfotografer för att få bilder med professionell kvalitet. Och det är lättare än du tror. Scott beskriver i sann kompisanda och utan omständlig teori, hur du hanterar kameran och tillbehören.

Boken innehåller beskrivningar av nästan 200 knep, som tidigare varit förbehållna yrkesfotograferna. Du lär dig ta bilder som ser dramatiskt bättre ut, som är skarpare, färgrikare och proffsigare.

Varje sida innehåller ett råd som gör din fotografering bättre. Så fort du vänder blad, lär du dig en ny inställning, ett nytt verktyg eller ett nytt knep.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Digitalfotografi - Lär dig yrkesfotografernas hemligheter. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lättläst. Bra tips. Precis som författaren skriver -...

  Lättläst. Bra tips. Precis som författaren skriver - inget konstigt, utan just det jag vill veta just vid ett akut tillfälle.

 2. En nybörjarbok
  Mats, 15 januari 2010

  Om du inte kan någonting om fotografering är denna säkert jättebra. Men om du har fotat en del så kan du det mesta i boken. Det finns en del tips som hur man skall komponera en bild som är bra, det är synd att inte hela boken är fylld med dessa typer av tips.
  Sedan har författaren en lite ... klämkäck humor som han gärna delar med sig av så ofta han kan. Det var på gränsen att jag klarade av den.

  Jag rekommenderar att du kanske tittar på boken i någon bokhandel eller bibliotek först - så att den passar ditt behov.

 3. Snabbt och lätt.
  Susi (Österskär), 9 augusti 2007

  Precis som författaren beskriver så får man snabba bra tips utan krångliga tekniska förklaringar på vardagliga fotosituationer. Jag tycker den är en utmärkt bok för både nybörjare och lite mer vana fotografer att kunna bläddra i när en specifik fråga dyker upp. Mycket tydlig och bra! Får 4 stjärnor eftersom det enda jag möjligtvis kunde klaga på är att boken borde varit tjockare. Men jag får nog lugna mig tills eventuell fortsättning kommer.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Scott Kelby