Photoshop CS3 för digitalfotografer (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Pagina Classic
Antal sidor
474
Utgivningsdatum
2007-11-01
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Översättare
Petra Hall
Originaltitel
The Adobe Photoshop CS3 Book for Digital Photographers
Medarbetare
Hall, Petra (form)
Dimensioner
238 x 195 x 28 mm
Vikt
1320 g
SAB
Pubdz Photoshop
ISBN
9789163609244
Photoshop CS3 för digitalfotografer (häftad)

Photoshop CS3 för digitalfotografer

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2007-11-01

Slutsåld

Den förra versionen av den här boken tog digitalfotovärlden med storm. Den här versionen som innehåller CS3 är mer omfattande, ännu bättre och avslöjar fler proffshemligheter.

Boken bryter ny mark genom att göra något för digitalfotografer som ingen annan gjort förut - den struntar i allt trams och visar dig exakt "hur man gör". Det är inte en massa teori; den tvingar dig inte att själv uppfinna och klura ut inställningarna. Istället visar författaren steg för steg exakt de metoder som används idag av de mest moderna och slipade digitalfotograferna och retuschörerna, och boken innehåller något som ingen annan Photoshop-bok gjort tidigare - författaren talar om för dig, rakt på sak, vilka inställningar du ska använda, när du ska använda dem och varför.

Om du letar efter en av de där "berätta-allt-om-filtret-Oskarp-mask-för-mig"-böckerna så är inte den här boken för dig. Du kan ta vilken bok som helst i hyllan, därför att alla innehåller just det. Istället innehåller boken tipsen och tricken som de ledande proffsen i branschen använder för att korrigera, redigera, skärpa, retuschera och presentera sina bilder för några av de mest krävande kunderna på denna planet. Du kommer att bli förbluffad över hur lätta och effektiva de är - när du väl lärt dig hemligheterna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Photoshop CS3 för digitalfotografer. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bästa Photoshop-boken!
    Helge, 16 december 2009

    Jag kan varmt rekommendera denna bok, jag har aldrig haft behovet att använda någon annan bok sedan jag köpte denna. Författaren Scott Kelby är en legend och i denna bok har han hittat ett sätt att förklara komplicerade saker på ett enkelt sätt!

    Är du nybörjare eller medelmåtta (som jag) är denna bok ett måste om du redigerar i PS CS3!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Scott Kelby