Photoshop Lightroom för digitalfotografer (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Pagina Classic
Antal sidor
420
Utgivningsdatum
2007-11-01
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Översättare
Elsie Formgren, Sten Sundström
Medarbetare
Formgren, Elsie (form) / Sundström, Sten (form)
Dimensioner
238 x 195 x 26 mm
Vikt
1200 g
ISBN
9789163609336
Photoshop Lightroom för digitalfotografer (häftad)

Photoshop Lightroom för digitalfotografer

Häftad Svenska, 2007-11-01
97
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Scott Kelby, författare till världens mest sålda Photoshop-bok, The Photoshop Book for Digital Photographers, använder samma steg-för-steg-koncept, lättillgängliga språk och tilltalande layout i Adobe Photoshop Lightroom för digitalfotografer.

Boken har kompletterats med en bilaga - helt nyligen skriven av Scott Kelby - som behandlar nyheterna i Lightroom version 1.1.

Scott inte bara visar vilka funktioner som gör vad (det gör alla böcker som handlar om Lightroom) - han beskriver dessutom ett nytt arbetsflöde i form av tre metoder som gör boken till ett fantastiskt inlärningsmedel:

Genomgående i boken delar Scott med sig av sina egna inställningar och studiobeprövade metoder. Han beskriver de metoder som han vet fungerar och han talar om vad man bör undvika - och varför. Innehållet presenteras i form av ett verklighetsbaserat arbetsflöde med mängder av tydliga steg-för-steg-anvisningar, så att du redan från början kan använda Lightroom på samma sätt som yrkesfotograferna. Vad som verkligen gör den här boken speciell är de två sista kapitlen. Scott besvarar med stor rättframhet den fråga han oftast får, nämligen "Exakt i vilken ordning bör jag göra saker och när behöver jag ta hjälp av Photoshop?" Scott lär ut sin konst på ett sätt som vi tidigare aldrig har upplevt - genom att noggrant beskriva varje steg i hela processen. Han utgår från ett foto taget på plats, med en utförlig beskrivning av utrustning, kamerainställningar och även belysningsteknik. Du får ta del av allt, från när han fotograferar och igenom hela arbetsgången (du följer proceduren och arbetar med samma bild) till det slutliga resultatet som kunden får i sin hand.

Det är den första och hittills enda bok som med den här tydligheten lägger alla pusselbitarna på plats. Dessutom infogar han Photoshop-arbetet i arbetsflödet och ger dig på köpet sina senaste Photoshop-knep för porträtt- och naturfotografering, vilket lyfter denna bok till en helt egen nivå. Det finns inget snabbare, effektivare och roligare sätt att lära sig Lightroom än att ge sig in i denna banbrytande nya bok. Du kommer att älska den!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »