C# 3.0 programmering (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Pagina Classic
Antal sidor
570
Utgivningsdatum
2008-09-30
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Översättare
Jan Wibom
Originaltitel
Programming C# 3.0 5th ed
Dimensioner
230 x 165 x 35 mm
Vikt
1010 g
ISBN
9789163609404
C# 3.0 programmering (häftad)

C# 3.0 programmering

(1 röst)
Häftad Svenska, 2008-09-30
209
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Med version 3.0 har det innovativa programmet C# uppnått en signifikativ mognad i och med tillägget av t.ex. LINQ och många andra efterfrågade egenskaper. Men med alla ändringar och utökningar uppstår förstås en brantare inlärningskurva och det blir svårare att hitta bra läroböcker. Jesse Liberty (med hjälp av .NET-experten Donald Xie) har utökat och helt reviderat den internationella bästsäljaren för nybörjare och medelgoda programmerare som vill lära sig C# 3.0 för att utveckla vassa .NET-applikationer. Den här boken innehåller mer än vanlig dokumentation. Liberty lär inte bara ut C# 3.0., han berättar också hela historien om språket och hur det integrerar med programmering med .NET 3.5 Framework i Visual Studio 2008.

Beväpnad med denna information kan du börja skapa professionella kvalitetsapplikationer direkt. Boken innehåller fyra väsentliga områden:

Del I fokuserar på själva språket. Du lär dig nyckelkoncepten, som klasser och objekt, arv och poylomorfism, som gör C# 3.0 och .NET till en effektiv miljö för attt skapa desktop- och webb-baserade applikationer.

Del II utforskar grunddragen i C# 3.0 och .NET 3.5 som gör det möjligt att få tillgång till och arbeta med data, som LINQ, ADO.NET 3.5 och Framework-klasser för arbete med XML-dokument.

Del III lär ut hur du använder C# med Microsofts hela framework-svit för att skapa desktop- och Internet-applikationer med WPF, WinForms och ASP.NET.

Del IV dyker ner i .NET CLR och förser dig med de expertråd du behöver för att utnyttja all funktionalitet i .NET Framework för att hantera utveckling, arbeta med metadata, använda trådar, hantera dataströmmar och mycket mer. Med C# 3.0-programmering får du en omfattande genomgång av LINQ och andra C# 3.0-språknyheter från början till slut och dessutom insyn i de bästa tekniker och praktisk programmering som programmerare i C# använt i snart tio år.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. C# 3.0 programmering
  2. +
  3. Liv 3.0 : att vara människa i den artificiella intelligensens tid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Liv 3.0 : att vara människa i den artificiella ... av Max Tegmark (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Övrig information

Jesse Liberty är bästsäljande författare om bland annat ASP.NET och ett dussintal andra programmeringsböcker. Han jobbar på Microsoft.

Donald XIE jobbar med affärsanalys hos Chrevron. Han älskar programmering och har arbetat som oberoende konsult hos många organisationer. Donald är medförfattare till många böcker om .NET och generell programmering, som Pro Visual Studio.NET och ADO.NET.