Digitalfotografi : lär dig yrkesfotografernas hemligheter : steg för steg. D. 4 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Foto och Bild
Antal sidor
219
Utgivningsdatum
2012-05-31
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Översättare
Per Klason
Originaltitel
The Digital Photography Book, Volum 4
Medarbetare
Klason, Per (form)
Dimensioner
230 x 150 x 10 mm
Vikt
480 g
SAB
Pnae,778.7
ISBN
9789163609886
Digitalfotografi : lär dig yrkesfotografernas hemligheter : steg för steg. D. 4 (häftad)

Digitalfotografi : lär dig yrkesfotografernas hemligheter : steg för steg. D. 4

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad, Svenska, 2012-05-31
186
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast onsdag 20 december kl. 22:30 med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
Scott Kelby, författare till Digital fotografering (tidernas mest sålda bok om digitalfoto) är tillbaka med ännu en uppföljare till sin jättesuccé, en helt ny bok som fortsätter där del 3 slutar. Den går rakt på sak, ger många aha, det är så man gör-upplevelser och hoppar över de där fina tekniska uttrycken. Du har användning för den, och därför blev del 1 världens största bästsäljare om digitalfoto.

Den här boken har en briljant grundidé som Scott beskriver så här: Om du och jag var ute och fotograferade tillsammans och du frågade mig, Scott, jag vill få ett mjukt och vackert ljus i den här bilden. Hur långt tillbaka ska jag ställa softboxen? så skulle jag inte ge dig en föreläsning om ljusförhållanden eller blixtmodifierare. I verkliga livet skulle jag bara vända mig till dig och säga, Ställ den så nära motivet du kan utan att den syns i bild. Det är vad den här boken handlar om: du och jag är ute och fotograferar, och jag svarar på frågor, ger råd och delar med mig av de hemligheter jag har lärt mig, precis som till en kompis??utan allt tekniksnack.

Varje sida i boken tar upp ett ämne om hur man fotograferar bättre och beskriver professionella knep, inställningar och verktyg som kan få dina bilder att platsa på ett fotogalleri. Om du är trött på att ta bilder som ser ok ut och att titta i fototidningar och tänka Varför ser mina bilder inte ut så där? så är den här boken något för dig.

Boken är inte fylld av teori, förvirrande fackuttryck och onödiga detaljer. Det handlar om vilken knapp du ska trycka på, inställningen du ska använda och när. Här avslöjas 200 av fotografernas yrkeshemligheter som gör dina foton betydligt bättre, skarpare och klarare varje gång.

Scott Kelby är världens bäst säljande författare till böcker om fotografering, utgivare av tidskriften Photoshop User och ordförande i Natio-nal Association of Photo-shop Professio-nals (NAPP). Han är en av program-ledarna i det uppskattade webb-tv-programmet om fotografering, The Grid, och föreläser om digital-foto och bildbehandling över hela världen.

Scott är prisbelönt författare till mer än 50 böcker, bland annat Digitalfotografi, del 1, 2 och 3, Photoshop för digitalfotografer, Professionell porträtt-retuschering med Photoshop, Photoshop Lightroom 2 för digitalfotografer, Ljussätt, Plåta, Re-tuscha - Steg för steg och Iphone 4-boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Digitalfotografi : lär dig yrkesfotografernas hemligheter : steg för steg. D. 4
 2. +
 3. Digitalfotografi, tredje delen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Digitalfotografi, tredje delen av Scott Kelby (häftad).

Köp båda 2 för 372

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Digitalfotografi : lär dig yrkesfotografernas hemligheter : steg för steg. D. 4. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. intressant!
  annelie björkered, 9 februari 2014

  en bra handbok för den glade amatörfotografen! dock bör man läst dem föregående fotoböckerna i samma serie för att hänga med. inte en bok man läser pärm till pärm, utan mer en handbok att slå upp i.

 2. Den här boken gör att jag kan lära mej min kamera på...
  Hjördis Norell, 27 juni 2013

  Den här boken gör att jag kan lära mej min kamera på ett lätt sätt utan att gå in på en massa tekniska saker. Vid olika motiv kan jag bara gå efter inställningar i boken och det blir jättebra bilder. Efter ett tag kan jag prova med egna inställningar och om det inte blir bra går jag tillbaka till boken igen. Det finns också tips om vilka objektiv och tillbehör jag kan använda, tex olika filter, stativ mm. Boken är mycket lättläst och gör att jag vill lära mej mera om fotografering.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Digitalfotografi : lär dig yrkesfotografe...