Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Foto och Bild
Antal sidor
134
Utgivningsdatum
2012-01-31
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Medarbetare
Eriksson, Mikael (form)
Dimensioner
230 x 200 x 15 mm
Vikt
520 g
SAB
Pubdz Photoshop
ISBN
9789163609909
Photoshop - recept : moderna effekter för dina bilder (häftad)

Photoshop - recept : moderna effekter för dina bilder

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2012-01-31

Slutsåld

Boken innehåller enkla och tydliga Photoshop-recept på hur du till exempel gör vackra svartvita foton, trollar fram den rätta sommarkänslan i semesterbilderna, och skapar riktiga färgexplosioner. Photoshop ger enorma möjligheter till bild-behandling. Här har du oändligt med möjligheter att skapa vackra och spännande bilder.

Boken är skriven för CS5. Den är testad för CS4 och fungerar för alla senare varianter, och såväl den svenska som engelska versionen av programmet.

Bli inspirerad av recepten och hitta nya ingredienser och kombinationer av effekter som du tycker om. Lär dig också smarta tips som gör ditt bildbehand-lande enklare och mer effektivt. Och det viktigaste: Våga experimentera med dina bilder och ha roligt med Photoshop!

Sanna Lund är fotobloggare och lärare på Moderskeppet.se.
Moderskeppet är Sveriges största webbplats om bildbehandling med Adobe Photoshop och erbjuder mängder med text- och videoguider samt en blogg där det händer något nytt varje dag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Photoshop - recept : moderna effekter för dina bilder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Snygga foton som ger inspiration! Recepten är skrivna...
    Anna C, 13 maj 2013

    Snygga foton som ger inspiration! Recepten är skrivna steg för steg och lätta att följa. Jag har använt den här boken mycket och bläddrar i den för att få tips och råd. Jag är nybörjare vad det gäller Photoshop.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sanna Lund

Bokvideo