Fotografernas bästa bilder - Porträtt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Foto och Bild
Antal sidor
145
Utgivningsdatum
2013-10-31
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Översättare
Per Klason
Medarbetare
Stelander, Ralf (red.) / Klason, Per (form)
Dimensioner
238 x 201 x 20 mm
Vikt
713 g
ISBN
9789163610158
Fotografernas bästa bilder - Porträtt (inbunden)

Fotografernas bästa bilder - Porträtt

av 1x Com
(5 röster)
Inbunden Svenska, 2013-10-31

Slutsåld

De ultimata inspirationsböckerna för fotografer "Fotografernas bästa bilder, volym 1 och 2 har blivit riktiga succéer. Nu släpper Pagina, tillsammans med 1x.com, en serie uppföljare på specifika ämnen: Fotografernas bästa bilder - porträtt innehåller ett starkt bildmaterial och vassa beskrivningar om hur fotograferna arbetat fram de vackra bilderna.

Direkt upp på världens topplistor

Konstfotografi engagerar starkt och alla vill lära sig hemligheterna av de bästa fotograferna. När den första boken släpptes på engelska gick den upp på första plats på Amazon.coms topplista över alla världens fotoböcker.

Böckerna har även fått fantastiska kundrecensioner och kallats för en ny typ av lärobok samt hyllats för kvalitén på fotografierna.

Ingen annan fotobok i världen liknar denna

Det allra mest uppskattade är att man i denna serie får detaljerad information från så många duktiga fotografer från hela världen med olika stilar, vilket ingen annan bok i världen kan erbjuda. Boken beskriver hur bilderna skapats, alltifrån den kreativa idén till genomförandet med alla de tekniska detaljerna för kamerainställningar och bildbehandlingsmetoder.

Välkommen backstage för att se hur magi skapas!

Författare

Boken är ett samarbete mellan Pagina och 1x.com. Bokens bilder är skapade av amatörfotografer från världens alla hörn. Fotografierna har valts ut av och publicerats på 1x.com, ett av världens största fotocommunities på nätet med 150 000 unika besökare per dag. Deras kvalitetskrav är mycket höga och endast en bråkdel av alla bilder som skickas in till 1x.com blir publicerade i deras fotogalleri.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Fotografernas bästa bilder - Porträtt