Digitalfotografi : lär dig yrkesfotografernas hemligheter - steg för steg. D. 2 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Foto och Bild
Antal sidor
233
Utgivningsdatum
2013-11-30
Upplaga
2
Förlag
Pagina Förlags
Översättare
Elsie Formgren, Sten Sundström
Originaltitel
The Digital Photography Book, part 2
Medarbetare
Formgren, Elsie (form) / Sundström, Sten (form)
Dimensioner
230 x 150 x 20 mm
Vikt
517 g
SAB
Pnae,778.7
ISBN
9789163610226
Digitalfotografi : lär dig yrkesfotografernas hemligheter - steg för steg. D. 2 (häftad)

Digitalfotografi : lär dig yrkesfotografernas hemligheter - steg för steg. D. 2

(10 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2013-11-30
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Digitalfotografi del 2, andra utgåvan

Scott Kelby författare till Digitalfotografi del 1, den bäst säljande boken om digitalfotografi någonsin är tillbaka med en helt ny bok som tar vid där del 1 slutade. Här finns samma typ av lättbegripliga och ytterst konkreta förklaringar som gjorde del 1 till en så makalös framgång.

Så här beskriver Scott vad han vill åstadkomma med boken: Om du och jag är ute och fotograferar och du säger, När jag fotograferar någon och använder blixten blir det nästan helt svart bakom personen. Vad kan jag göra för att undvika det? Jag håller då inte en föreläsning om hur man beräknar blixtens räckvidd eller om synkronisering mellan blixt och ridåslutare. Däremot skulle jag säga, Ändra slutartiden till 1/60 sekund. Det bör lösa problemet. Ungefär på det sättet är boken upplagd, det vill säga du och jag fotograferar tillsammans, jag svarar på dina frågor, ger råd och delar med mig av mitt kunnande precis som jag skulle göra till en kompis.

Varje sida i boken behandlar ett enskilt koncept som bidrar till att utveckla ditt fotograferande, och varje gång du vänder på bladet lär du dig ytterligare en professionell inställning, ett verktyg eller ett knep som du kan använda för att omvandla dina foton till konst som skulle platsa på ett galleri. Är du trött på att ta bilder som bara är sådär och på att bläddra i fotomagasin och tänka, Varför ser aldrig mina bilder ut på det sättet?, så håller du rätt bok i din hand.

Det här är ingen teoribok med svårbegripliga facktermer och djupdykningar i detaljer. Det är en bok som visar vilken knapp du ska trycka på, vilken inställning du bör använda och när du bör använda den. Med de drygt två hundra fotografiska tipsen blir dina foton snart dramatiskt mycket uttrycksfullare, skarpare och färgrikare, och alltid med en professionell touch.

Under de senaste tre åren har Scott Kelby kunnat ta åt sig äran av att vara världens bäst säljande författare av böcker om digitalfotografi. Han är författare och utgivare av fotomagasinen Light It! och Lightroom, redaktör och utgivare av Photoshop User samt ordförande i National Association of Photoshop Professionals (NAPP). Han är även en av programvärdarna för den populära videoutsändningen The Grid (en talkshow för fotografer) och han håller föreläsningar och seminarier i fotografering, Lightroom och Photoshop runtom i världen. Scott har erhållit många priser och utmärkelser för sina mer än femtio böcker, däribland Photoshop CS6 för digitalfotografer (Pagina Förlags AB), Photoshop Lightroom 4 för digitalfotografer (Pagina Förlags AB) och Ljussätt, plåta, retuscha steg för steg (Pagina Förlags AB).
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Digitalfotografi : lär dig yrkesfotografernas hemligheter - steg för steg. D. 2
 2. +
 3. Den siste alkemisten i Paris och andra egendomliga episoder ur det periodiska systemet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den siste alkemisten i Paris och andra egendoml... av Lars Öhrström (inbunden).

Köp båda 2 för 462 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Digitalfotografi : lär dig yrkesfotografernas hemligheter - steg för steg. D. 2. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. För kamera nörden
  annelie björkered, 4 januari 2018

  Har köpt flera böcker i denna serie till äldsta grabben.
  Han är kamera nörd och behöver läsa mer.
  En bra kombination.
  Rekomenderar

 2. Väldigt rolig bok!
  Hannes W, 30 december 2014

  En ofantligt rolig bok som både riktar sig till nybörjare och entusiaster. Scott Kelby förklarar enkelt och beskrivande utan att gå in på några krångliga förklaringar om bländartal och liknande. Det enda dåliga är att det handlar lite för mycket om porträttfotografering för min smak. Om du ska läsa den här boken ska du helst ha läst del ett eftersom det här är en fortsättning av den förra boken.

 3. Betydelsefull läsning
  Claesho, 10 februari 2014

  Faktiskt många väldigt lättfattliga tips för en som vill ha ut mera av sitt fotograferande. Naturlig fortsättning på del 1. Kunde vara lite mera "recept"

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Digitalfotografi : lär dig yrkesfotografe...