Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Hälsa och Livsstil
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2013-12-31
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlag
Medarbetare
Friman, Peter (form) / Lindberg, Jakob (foto)
Dimensioner
240 x 185 x 8 mm
Vikt
313 g
SAB
Rag,613.71,Qcabb,641.563
ISBN
9789163610301

Drömkroppen på åtta veckor : fyra steg till hälsosam toppfysik!

(8 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2013-12-31

Slutsåld

Detta är en bok för dig som vill få en hälsosam toppfysik genom ett anpassat mat- och träningsschema. Toppfysik handlar inte bara om att se bra ut. Toppfysik handlar också om att må bra både fysiskt och mentalt. Och att orka med en kravfylld vardag. Upplägget är enkelt och effektivit med vardagsrecept och veckomenyer. Du hittar också ett färdigt träningsprogram som bygger på att du avsätter 45 minuter två gånger i veckan.
Vägen till toppfysik presenteras genom fyra steg: lågkolhydratkost, styrketräning, tillskott av aminosyror och måttlig fasta. Varje steg beskrivs utförligt i både teori och praktik. Innehållet är vetenskapligt förankrat och du kan läsa om flera fallbeskrivningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Drömkroppen på åtta veckor : fyra steg till hälsosam toppfysik!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Toppenbok!
  Anki, 13 maj 2014

  Bra upplägg med styrkeövningarna, och suveränt med matschema och goda recept!
  Det här blev en rejäl kickstart för mig! Jag är så nöjd!

  Det gjorde också att jag läste Jonas bok om LCHF och träning.

 2. Besviken
  Loppan (Linköping), 30 januari 2014

  Väl tunn och förenklad. Innehöll egentligen inget nytt för mig. Utlovar enkelt hemträningsprogram men sen visar det sig att hemövningarna är alternativ till de "riktiga" gymövningarna. Pratar mycket i förordet om att här ska det minsann inte knapras proteintillskott och bars. Men sen finns det ett kapitel om aminosyror! Det kapitlet är dessutom slarvigt skrivet och ger inte mig tillräcklig information för att få lust att prova iallafall. Nä, jag brukar gilla Jonas men detta var ett hafsverk, jag är mycket besviken. 150 spänn i sjön.

Visa alla 2 recensioner