Förtrollade skogen - en målarbok (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2015-01-31
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlag
Översättare
Johan Reimers
Originaltitel
Enchanted Forest
Dimensioner
260 x 260 x 10 mm
Vikt
543 g
SAB
P.08
ISBN
9789163610813

Förtrollade skogen - en målarbok

(75 röster)  |  Läs 13 recensioner
Häftad,  Svenska, 2015-01-31
102
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Över 40 000 sålda ex i Sverige!

Över 6 miljoner sålda ex i världen!


Utforska den förtrollade skogen!
I denna nya fantastiska målarbok av Johanna Basford får du utforska den förtrollande skogen. Längst in i skogen ligger ett slott. Men vad döljer sig innanför dörrarna?

Magiskt vackra och utsökt detaljerade tuschteckningar väntar på att färgläggas av dig. Du ska också hitta alla gömda djur, varelser och föremål i skogen. Och längs vägen ska du samla in nio symboler.

Med hjälp av symbolerna kan du öppna slottsporten och avslöja vad som gömmer sig innanför. En bok för naturälskare och konstnärer i alla åldrar.

Johanna Basford är inte bara en ung och rasande skicklig illustratör. Hennes bilder är helt magiska. Hemma i Skottland kallas Johanna för tuschteckningens evangelist. Johanna har en medfödd känsla för det sköna i naturen. Hon är utbildad vid College of Art and Design i Dundee. Hennes första målarbok, Hemliga trädgården, har sålts i över 10 miljoner exemplar, varav över 60 000 i Sverige.

lwww.johannabasford.com
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Förtrollade skogen - en målarbok
 2. +
 3. Målarbok : Blommor, bin och fjärilar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Målarbok : Blommor, bin och fjärilar (häftad).

Köp båda 2 för 186 kr

Kundrecensioner

Det finns 13 recensioner av Förtrollade skogen - en målarbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fin målarbok med fina bilder
  Carola Hakorinne, 15 augusti 2016

  Målarboken i sig och bilderna i den är väldigt fina. Det ända jag har att "klaga" på är kvaliteten på själva sidorna, då dom är så pass tunna att man kan se den andra bilden igenom. Och då menar jag att bilden som man kan se igenom är omålad.
  Hade kvaliteten på pappret varit bättre så hade den fått 5/5 utav mig.

 2. Nöjd
  Angie, 18 april 2016

  Matta vita papper och gelpennor syns inte igenom på andra sidan. Det där med att leta reda på saker och slottet skiter jag i så det stör mig inte alls. Många av motiven påminner mig om höst och jul och det kunde ha varit lite mer somriga motiv.

 3. Tuschpennor går igenom
  HaW, 22 februari 2016

  Då jag fick boken med havs och fiskemotiv och var supernöjd med den trodde jag att de andra skulle vara likadana. Det är fantastiska motiv men målar jag med mina smala tuschpennorna i den här boken så går det igenom till andra siden. Riktigt tråkigt. Så är det inte i havsboken. Barnen som beställde denna och köpte även dyra tuschpennor som nu inte går att använda.

 4. Till barnbarnen
  Barbro Thulin, 14 januari 2016

  Den här köpte jag till det andra barnbarnet så nu behöver dom inte kivas om vem som får måla, de kan till och med byta med varandra.

 5. Resention av förtrollade skogen
  Gun Karlsson, 12 januari 2016

  Jag tycker att de flesta bilderna är alldeles för detaljrika för att man skall ha tålamod att färglägga dem. Lider man av stress så blir man nästan stressad av att se bilderna. Trots detta så har jag hittat ett fåtal bilder som är bra och när jag färglägger dessa så blir jag absolut mera närvarande.

 6. Fantastiskt !
  nicki, 11 december 2015

  Fick hem min bok idag! Otroligt fina bilder och detaljrika! Längtar tills jag får börja fylla denna bok med mina egna färger <3

 7. Färgerna gör bilderna magiska
  SMR, 16 november 2015

  Mycket vacker och genomarbetad bok som med färgläggning ger magiskt vackra bilder. Jag hade dock uppskattat om den "bara" hade bilder, och inte en uppgift att hitta ett slott.

 8. Trevlig sysselsättning
  Sara Johanna Hohlfält, 30 oktober 2015

  Väldigt trevlig sysselsättning, jättefina bilder, men nästa gång vill jag ha lite mer bilder med stora mönster. Önskar rekommendationer om vilka pennor man ska välja till

 9. Flow
  läslusen, 7 oktober 2015

  Släpp tankarna på annat och var kreativ! En härlig målarbok för sig som har det stressigt och behöver varva ner- rekommenderas varmt!

 10. Målarbok för vuxna

  Bra bok som kommer att ge mig många trevliga stunder. Lite ovanlig och många vackra bilder. Avkopplande att drömma sig bort en stund.

 11. helt underbart vackra bilder.!
  Annelie, 5 augusti 2015

  Äntligen hitta ett redskap att sätta mig ner och måla .Får ner min stress, sjukskriven för detta.Mår jättebra att få välja vilka färger och hur! Det ska fyllas i.Bestämmer själv.En bok att måla i som jag längtat efter sen jag var liten.Då jag ofta målade i böcker. Att nu som vuxen få tillbaka den glädjen och lugnet igen . Underbart. !! När man har mycket tankar och oro om framtiden, allt! Släpper när jag målar."försvinner in i en låtsasvärld .Skööönt! Får ny kraft och inspiration. En stund s... Läs hela recensionen

 12. skönt avkopplande
  Maria, 29 juli 2015

  glömmer tid och rum när man sätter sig och målar en stund
  jag hade läst att papperet blöder igenom vid vissa pennor, har därför använt vattenfärger och det funkar fint

 13. Fantastisk!
  Erik Palmqvist, 12 februari 2015

  Boken fungerar som terapi och ger sysselsättning åt den som har behov av att få fantasin att vandra när t ex sjukdom finns med i bilden.

Visa alla 13 recensioner

Fler böcker av Johanna Basford