Tänk om, tänk rätt! (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2015-02-28
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Medarbetare
Gåhlin, Anders (foto)
Dimensioner
265 x 215 x 10 mm
Vikt
766 g
SAB
Vna,Rag
ISBN
9789163611155

Tänk om, tänk rätt!

(17 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-02-28

Slutsåld

Är du den som har ordning på din halsa och ditt liv men önskar komma vidare; bli starkare, få bättre resultat av alla slitsamma timmar på gymmet och ditt perfekta kostschema? Eller tillhör du typen som gång på gång bestämmer dig för att ta tag i ditt liv och sager till dig själv: Jag måste börja träna mer, äta bättre, gå ner i vikt, stressa mindre? Är du kanske den som alltid hoppar på varje ny diettrend och sedan hoppar av dem lika snabbt igen?

Med boken Tänk om, tänk rätt! beskriver hälsocoachen Sabina Dufberg hur du kan nå dina individuella mål med hjälp av vetenskap, tips och konkreta övningar. Boken hjälper dig bokstavligen att ta kontroll över din kropp, inifrån och ut: Elite Brain Training och mindfulness för ett ökat medvetande och inre ro, samt kostråd och träningstips för en hälsosam och stark kropp.

Sabina Dufberg ar en av de främsta i Sverige inom sitt yrke som tränare och coach och har over tjugo års erfarenhet av branschen. Hon ar aven en aktiv föreläsare inom träning och halsa. Just nu är Sabina aktuell som träningscoach i tv-programmet Biggest Loser. Hon har coachat allt från elitidrottare till rehabiliteringspatienter och den vanliga människan, men fick ständigt frågan hur man når ett bestående resultat. Detta fick Sabina att ta fram Elite Brain Training ett verktyg som hjälper dig att träna ditt fokus och din närvaro, samt hur du kan se träning, kost och mental styrka som en helhet för att uppnå och behålla dina resultat.

Den stora förändringen sker på insidan och man måste vara närvarande och medveten i nuet om resultaten ska bestå.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Tänk om, tänk rätt!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tänk om, tänk rätt
  Misans, 18 april 2016

  Inget nytt tyvärr.
  Boken gav mig ingenting. Har lång erfarenhet av träning, såväl mental som fysiskt och var ute efter inspiration och lite nytt.

 2. Vacker hälsobok med innifrånfokus
  Maggan, 23 juli 2015

  Vacker och mycket inspirerande bok om skönhet och hälsa inifrån och med hela dig i fokus. Tilltalet i boken är uppmuntrande och personligt. Råden är konkreta och känns mycket seriösa och genomtänkta. För mig som är van att träna och redan relativt påläst inom ämnet så fick jag inte så mycket nytt utan mest en vacker, personlig och inspirerande bok. Det drar ner mitt betyg något. För den som är mer nybörjare tror jag att boken är toppen!

 3. Befriad från mat o träningsångest!
  Camilla Hagman, 17 juni 2015

  Vardagsnära tips o råd som du faktiskt kan göra förändringar med hjälp av. Ångest o skuld kan läggas åt sidan en gång för alla! Lev och njut!

 4. snacka om motivation
  Pia Strand, 30 mars 2015

  Så mycket motivation. Har även följt programmen där Sabina är med i Biggest Loser. Boken är Biggest Loser fast du kan ta fram den precis när du vill.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Sabina Dufberg

 • Ditt livs form ? med 80/20-metoden

  Sabina Dufberg, Charlotta Flinkenberg

  Äntligen en bok om balans, njutning och långsiktighet! Du förtjänar att komma i ditt livs form och stanna där. Det här är din konkreta guide till att skapa balans i livet och navigera rätt gällande kost, träning och vila/återhämtning. 80/20-metode...