Snygg och stark  den ultimata träningsguiden! (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2016-01-15
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Medarbetare
Gåhlin, Anders (foto)
Dimensioner
294 x 230 x 15 mm
Vikt
781 g
SAB
Rag
ISBN
9789163611261
Snygg och stark  den ultimata träningsguiden! (inbunden)

Snygg och stark den ultimata träningsguiden!

(9 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden, Svenska, 2016-01-15

Slutsåld

Den bästa träningen är den som blir av! är något som träningscoachen Sabina Dufberg ofta säger till sina kunder. Det har hon tagit till vara på i sin nya träningsbok Snygg & stark - den ultimata träningsguiden!. Här delar Sabina med sig av enkla träningspass som kan utföras hemma, i naturen, på resan eller vart du än befinner dig. Nu finns det inte längre några ursäkter du behöver inga redskap annat än din egen kropp och kanske en trevlig träningskamrat. Boken är upplagd med övningar för både kondition, styrka och stabilitet som en helhetsträning för hela kroppen.

SABINA DUFBERG är en av de främsta i Sverige inom sitt yrke som tränare och coach och har över tjugo års erfarenhet av branschen. Hon är även en aktiv föreläsare inom träning och hälsa, men främst känner vi nog igen henne som träningscoach i tv-programmet Biggest Loser. Sabina har coachat allt från elitidrottare till rehabiliteringspatienter och vanliga motionärer, men fick ständigt frågan hur man når ett bestående resultat. Detta fick Sabina att ta fram Elite Brain Training, ett verktyg som hjälper dig att träna ditt fokus och din närvaro, samt hur du kan se träning, kost och mental styrka som en helhet för att uppnå och behålla dina resultat. Sabinas första bok Tänk om, tänk rätt! gavs ut 2014.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Snygg och stark den ultimata träningsguiden!. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Super!
  ANNA ERIKSSON (Örnsköldsvik), 21 mars 2017

  Denna bok är för dom som vill komma igång med träning allt från varför motion är bra för kroppen och hjärnan till kostråd och bra utförliga bilder med övningar. Rekommenderas varmt!

 2. Tack sabina för en bra bok!
  Emzy, 21 mars 2016

  Det är en riktigt bra träningsbok som man kan ha hemma.
  Man slipper åka iväg och träna på en massa träningsmaskiner.
  Din första bok är ju jättebra också.

 3. Åter igen Tack Sabina
  Pia Strand, 2 februari 2016

  Perfekt tränings bok. Att göra hemma. Slippa åka i väg till maskiner och redskap utan kunna använda kroppen som redskap. 👍

 4. Tack för en bra träningsbok Sabina !
  Jessica, 29 januari 2016

  Superbra inspiration av träningsprogram som är enkla att göra hemma eller utomhus (i sommar ;). Tuffa träningspass som garanterat ger träningsvärk!!! 👍👍👍 Love it!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Sabina Dufberg

 • Tänk om, tänk rätt!

  Sabina Dufberg

  Är du den som har ordning på din halsa och ditt liv men önskar komma vidare; bli starkare, få bättre resultat av alla slitsamma timmar på gymmet och ditt perfekta kostschema? Eller tillhör du typen som gång på gång bestämmer dig för att ta tag i d...

Bloggat om Snygg och stark den ultimata träningsgu...