Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
386
Utgivningsdatum
2016-02-29
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Medarbetare
Krizan, Nicolas (form)
Illustratör/Fotograf
Nicolas Krizan
Dimensioner
240 x 175 x 25 mm
Vikt
1051 g
ISBN
9789163611490
Ät och Lev Paleo  revolutionera hälsan genom din livsstil (häftad)

Ät och Lev Paleo revolutionera hälsan genom din livsstil

(21 röster)  |  Läs 8 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-02-29

Slutsåld

Jonas Bergqvist öppnar ögonen för hur du kan förbättra din hälsa genom att äta och leva efter hur vi som människor är genetiskt anpassade till mat, rörelse och psykosocial miljö. Ät och lev paleoger insikt, inspiration och förståelse bortom dagens löpsedlar och quick fix-lösningar. Med målande beskrivningar och praktiska tips presenteras det vetenskapliga på ett lättillgängligt sätt; allt från enkla steg till mer avancerade upplägg. Starten till ett nytt och sundare liv finns här, men i slutändan är det du som läsare som avgör hur mycket du vill revolutionera din hälsa.

Ät & lev paleo är en heltäckande bok om en sundare livsstil som baseras på hur vi som varelser är byggda och fungerar. Här presenteras allt du behöver veta för att själv komma till insikt och få inspiration till att må så bra som möjligt från teori till praktik. Boken tar bland annat upp följande: Vad är paleo? Vem är du? Miljö, gener och startknapparna Kosten Fasta Din metabola hälsa Läkning från metabol och stressrelaterad ohälsa Tarmbakterierna Läkning från läckande tarm och inflammatoriska sjukdomar Spannmål och gluten Mejeriprodukter Hjärnan Stress och hormoner Läkning från metabol och stressrelaterad ohälsa Paleoträning och rörelse Hitta din paleolivsstil i praktiken Reflektion över vår tid

Jonas Bergqvist är en av Sveriges främsta förespråkare inom Paleo och funktionsmedicin. Han har under mer än 10 år arbetat med individuella hälsokonsultationer kring såväl läkning av ohälsa som optimering för motionärer och elitidrottare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Ät och Lev Paleo revolutionera hälsan genom din livsstil. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Modifierad paelo
  Grönis, 24 september 2018

  Man tar sig friheten att ändra i kostrekommendationerna vad gäller paelokosten, Ursprunget är ju att bara äta det som människan hade tillgång till på jägar- och samlarstadiet, dvs före den agrara revolutionen.

 2. Så prisvärd, vilket innehåll!
  Stina Grönberg, 13 april 2018

  Allomfattande och ändå enkel bok om hur paleokost påverkar vår hälsa positivt. Gott om tips och verktyg för att ställa om. Till och med ett kapitel om paleoträning(!)

 3. Bästa boken!
  Maria F, 20 oktober 2016

  Kan varmt rekomendera denna bok till dig som är intresserad av hur din kropp fungerar! Författaren får verkligen med hela människan när han beskriver hur vi faktiskt fungerar. Detta borde vara baskunskap för alla!

  Efter att ha läst den här boken har jag en annan syn på livet och gör fler medvetna val än innan för att jag ska må så bra som möjligt. Idag när man hör så många råd och rön över alltifrån är det skönt att gå till botten med vetenskapliga "bevis" på vad som faktiskt är san... Läs hela recensionen

 4. Galet bra!
  Mig , 13 september 2016

  Jag blir glad av att läsa den här, den är så klok. Författaren är mån om att jag som läsare ska förstå min kropp och hälsa, den är informationstätt och lättläst. Nu står den stolt i bokhyllan. Rekommenderas varmt!

 5. Enkel, tydlig och inspirerande!
  Sanna Maria (Oskarshamn), 16 maj 2016

  Du kommer starta ett nytt liv redan när du skummar igenom den här boken. Ett helt nytt tänkande. Även om du inte lever Paleo fullt ut så kommer du leva ett fullare, friskare och mer medvetet liv. :-)

 6. Fantastisk bok;-) rekommenderar verkligen att köpa

  Helt underbar bok. Lättläst och förstålig. Man fattar lätt vad författaren berättar. Han försöker inte att konvertera än till Paleo utan vill förklara grundligt så man verkligen förstå vad Paleo handlar om och sedan får man själv välja om man vill äta Paleo och vilken nivå man vill lägga sig på.

 7. Bibeln ¿¿¿¿
  Louise , 5 april 2016

  Wow vilken bra bok du skrivit Jonas! Tack för den och för redskap att använda i min vardag och jobbliv. Är du som läsare ute efter en bok som beskriver hela människan och som beskriver hur du kan ta tillbaka makten över dig själv och din kropp? Köp och gläds över dina insikter och den nya ,eller urgamla egentligen, hälsosamma livsvägen. Kram på er!

 8. Bästa Paleoboken!
  Cavewoman, 17 mars 2016

  Den bästa heltäckande svenska boken om Paleo. Fin bok, tjock och gedigen. Jonas tar upp det mesta i ämnet. Rekommenderas!

Visa alla 8 recensioner