Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
254
Utgivningsdatum
2016-01-21
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Översättare
Johan Lindell
Medarbetare
Formgren, Elsie (form) / Oriolo, Richard (form) / Sundström, Sten (form)
Dimensioner
265 x 170 x 15 mm
Vikt
490 g
SAB
F.06
ISBN
9789163611667
Tala som TED : de bästa retoriktipsen från världens främsta talare (inbunden)

Tala som TED : de bästa retoriktipsen från världens främsta talare

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2016-01-21
189
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
DE BÄSTA RETORIKTIPSEN FRÅN VÄRLDEN FRÄMSTA TALARE

Bra idéer har blivit den viktigaste valutan under detta nytänkande decennium, så för att lyckas i karriären måste du kunna sälja in dig själv och dina idéer på ett övertygande sätt. Att kunna sälja in sig är den absolut viktigast nyckeln till att uppnå sina drömmar.

Den världsomspännande talarföreningen TED (Technology, Entertainment, Design) har som mål att alla samla all världens ledande innovatörer och nytänkare under ett tak och låta dem föreläsa via deras kanaler och de har lyckats! TED:s olika internetföreläsningar har setts totalt 1 miljard gånger och de har över 3 miljoner prenumeranter som regelbundet lyssnar till deras fängslande talare. För det är just det som sammanlänkar de mest populära TED-talarna, oavsett vilket ämne de föreläser inom så fångar de sin publik och får alla att förstå vad det handlar om. De är retoriska mästare som vet hur de ska nå ut med sitt budskap genom att elda upp publiken och inspirera dem till förändring och de har förmågan att ge vem som helst självförtroende nog att övervinna sin rädsla för att tala offentligt.

Många bär på en rädsla för att tala inför folk, eller känner sig osäkra på sin förmåga att hålla en övertygande presentation. TALA SOM TED ger dig de verktyg du behöver för att bygga en presentation, få förmågan att vinna publikens hjärta och sinne, samt självförtroendet att leverera det bästa talet du någonsin hållit.

CARMINE GALLO är retorikcoach och även författare till den bästsäljande boken The Presentation Secrets of Steve Jobs. I den här boken har han analyserat hundratals TED-talks och intervjuat de mest populära talarna, samt en rad framstående forskare inom psykologi, kommunikation och neurovetenskap för att få deras insikt i ämnet. Här avslöjar han även de nio hemligheterna bakom alla framgångsrika TED-presentationer, från Släpp loss geniet inom dig och Leverera aha-upplevelser, till Håll dig till 18-minutersregeln. Gallo presenterar en steg-för-steg-metod som gör det möjligt för vem som helst att leverera en TED-presentation som är engagerande, övertygande och minnesvärd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Tala som TED : de bästa retoriktipsen frå...