Blomstermandala - målarbok (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2016-03-31
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Dimensioner
257 x 217 x 13 mm
Vikt
610 g
ISBN
9789163612084
Blomstermandala - målarbok (inbunden)

Blomstermandala - målarbok

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-03-31

Slutsåld

Denna exklusiva målarbok tar dig med på en tur i en lummig trädgård genom rosenportalen, förbi den prunkande blomsterrabatten, till dammen, köksträdgården och äppellunden. Möt alla djur som gömmer sig bland växtligheten och låt ditt sinne komma till ro genom att färglägga en mandala av vackra blomblad.

Boken innehåller en del mandalas och bilder från de tidigare utgivna tavel- och vykortsböckerna med samma namn, men även helt nya illustrationer med naturmotiv.

En avstressande hobby för kreativa blomsterälskare i alla åldrar! Häng med och upptäck en trend som spridit sig runt om i världen och lockat miljoner människor till en avkopplande och kreativ hobby.

Maria Trolle är grafisk formgivare och illustratör. Hennes stora trädgårdsintresse går som en grön tråd igenom hennes konstnärskap, med växter och blommor som naturliga motiv och då gärna från hennes egen trädgård.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Blomstermandala - målarbok. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Underbar bok
  malin dernheimer, 11 juli 2016

  Vacker och fantasifull bok med lagom detaljerade bilder. Nummer ett på min målarboklista just nu. Gillar även att det är hårt (och mkt fint) omslag - det blir stadigare när man målar.

 2. Underbar! :-)
  K.C., 9 juni 2016

  Boken har suveräna illustrationer, och högkvalitets papper.
  Har testat alla sorts media på den och är väldig nöjd. Akvarellpennor och Inktense passar utmärkt. Sidorna blev inte ens skrynkliga när jag använde dessa pennor.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Blomstermandala - målarbok