Min mandala : målarbok (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2016-09-30
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Illustratör/Fotograf
Maria Ljungeld
Dimensioner
250 x 252 x 10 mm
Vikt
501 g
SAB
Rd
ISBN
9789163612558
Min mandala : målarbok (häftad)

Min mandala : målarbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-09-30

Slutsåld

Handritade mandalas du aldrig sett maken till förut! Mandala är en populär form av kreativ mindfulnessterapi. I målarboken MIN MANDALA frångår illustratören standardformatet och skapar fantasifulla verk av allt från ugglor till elgitarrer. För den som tröttnat på den traditionella varianten blir detta en rolig utmaning.

Ge dig hän med sprakande färger eller ljuva pasteller och färglägg dina egna mästerverk! Bokens layout ger dig möjligheten att måla tillsammans med en vän. Längst bak i boken får du även chansen att rita dina egna mandalas efter runda mallar.

Maria Ljungeld är en finlandssvensk illustratör som arbetar under namnet BlackWhiteMustard. Hennes kreativa och galet fantasifulla mandalas blir ofta uppmärksammade i sociala media.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Min mandala : målarbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Favorit
    Ewa Sundbäck, 16 juli 2019

    Jag har provat på flera målarböcker, men Maria Ljungelds Mandala-bok har blivit min absoluta favorit! Så till den milda grad att jag är inne på mitt tredje exemplar. Regelbundenheten i mandala-mönstret är väldigt rogivande och jag tycker om att mönstren är ritade för hand. Det finns de som har blivit favoriter och de som jag hoppar över, men jag målar alltid någon av de oprövade. Papperskvaliteten är behaglig, men fungerar inte med tuschpennor för de blöder igenom. Jag föredrar färgpennor för... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner