Intervallträning : 20 effektiva pass för gymmet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2016-12-31
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlag
Medarbetare
Holm, Markus (foto)
Dimensioner
230 x 202 x 13 mm
Vikt
484 g
SAB
Ra
ISBN
9789163612862

Intervallträning : 20 effektiva pass för gymmet

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-12-31

Slutsåld

Annika Sjöö - författare och programledare, och Michael Hansson Sjöö - personlig tränare med lång erfarenhet, gör en djupdykning i intervallträning.

Det finns ingen träningsform som är så smart och tidseffektiv och samtidigt ger så stark, hållbar och vältränad kropp som just intervallträning. Studier visar att den är oslagbar för att komma i form och förbättra sin kondition.

Här får du 20 olika träningsprogram med pulshöjande och styrkebaserade övningar, indelade i kapitel efter tidsintervall. Passen kan göras på gymmet utefter egen nivå.

Med tydliga bilder, enkla instruktioner och förslag på hur du kan anpassa övningarna efter förmåga, passar denna träningsbok både dig som vill komma igång och dig som redan tränar regelbundet. Längst bak hittar du dessutom alla pass i miniformat - lätta att fota av och ta med till gymmet!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Intervallträning : 20 effektiva pass för gymmet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intervallträning
  Zlata Andersson, 23 januari 2017

  Jag denna bok blev en födelsepresent och personen är ju mycket nöjd, och jag tog några övningar själv som jag tränar dagligen. MVH Zlata

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Mage rumpa lår : träning som ger resultat

  Annika Sjöö

  Platt mage, snygg rumpa och fasta lår, det är resultatet om du kör den här bokens träningspass. Men varför bara bry sig om ytan? Pulsbaserad styrketräning ger dig också en riktigt stark och användbar kropp, förebygger skador samt hjälper dig a...

 • Träna hemma : effektiva pass på 10, 20 och 30 minuter

  Annika Sjöö

  I Träna hemma har den folkkära träningsprofilen Annika Sjöö samlat sina bästa pass som är enkla att följa och anpassade för att utföras i hemmet. Annikas mission är att få alla att hitta sin motivation till att träna. Därför skrev hon en komplett ...