Hotet mot din hjärna : den överraskande och skrämmande sanningen om hur vete, kolhydrater och socker långsamt dödar ditt mest känsliga organ (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
315
Utgivningsdatum
2016-09-30
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Översättare
Jan Wibom
Originaltitel
Brain Grain
Medarbetare
Reimers, Carl (form)
Dimensioner
175 x 200 x 10 mm
Vikt
183 g
ISBN
9789163612879
Hotet mot din hjärna : den överraskande och skrämmande sanningen om hur vete, kolhydrater och socker långsamt dödar ditt mest känsliga organ (pocket)

Hotet mot din hjärna : den överraskande och skrämmande sanningen om hur vete, kolhydrater och socker långsamt dödar ditt mest känsliga organ

(41 röster)  |  Läs 11 recensioner
Pocket Svenska, 2016-09-30
50
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Vi har inte fått in någon beskrivning av boken från förlaget. Kolla gärna upp förlagets (Pagina Förlags) hemsida, där det kan finnas mer information.

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av Hotet mot din hjärna : den överraskande och skrämmande sanningen om hur vete, kolhydrater och socker långsamt dödar ditt mest känsliga organ. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk bok!
  Bokmys (Norrland), 28 maj 2019

  Gluten - LIM för hjärnan... Skapar inflammationer i hjärnan och får den att krympa. Leder i sin tur till sjukdomar som MS, allergier, ADHD, autism, fibromyalgi, alzheimers - autoimmuna sjukdomar och neuropsykiatriska handikapp... Som man KAN mota tillbaka, mildra eller helt bota genom att SLUTA äta gluten och SLUTA äta snabba kolhydrater.

  Boken svarar på alla "men VARFÖR DET?" som reser sig med raggen då man hör någon hojta "Sluta äta bröd och pasta och pizza och bullar och kakor och... Läs hela recensionen

 2. Nyttig och svårsmält läsning
  Maivi Gun Anita Strömberg, 12 februari 2019

  Boken innehåller intressant och nyttig information om hur maten vi äter påverkar vår hjärna. När författaren
  och forskaren David Perlmutter klargjort detta, ger han oss också praktiska råd och tips om hur vi bör förändra vår matsedel, för att äta "hjärnbra" mat. Recept och veckomatsedlar finns längst bak i boken.

  Negativt är att pocketformatet medfört att bokstäverna krympt, vilket gör boken något svårläst.

 3. Vetenskap som krossar gamla myter
  Niclas, 3 februari 2019

  En läkare/forskare som vet vad han talar om. Alla med fett-skräck och kolesterol-noja får sig en rejäl tankeställare. Mycket tänkvärt och lärande!

 4. Informativ o lärande
  Boadicea, 5 september 2018

  Mycket fakta om vad som händer i vår hjärna och vår kropp när vi äter det som blivit vardagsmat men som i denna bok visat sig vara det som sakta håller på att ta kål på oss.

  Det ger mig verkligen motivation att göra förändringar för att hålla mig frisk hela livet.

 5. Inte nytt, men bekräftelser!
  Eva Bjuhr, 24 april 2018

  Efter ett helt liv med intresse för hälsa för kropp och själ och två års Lchf-diet med glädjande resultat är detta ytterligare bekräftelse från ytterst kompetent och säker källa.

 6. Tänkvärt
  Rose-Marie Axelsson, 10 november 2017

  Alla borde läsa denna bok så skulle dom flesta må bättre. Läkarna borde både läsa den och ordinera bättre mathållning

 7. En riktigt bra bok...
  Elinor Sara Ida Lilja, 7 september 2017

  Med mycket fakta om varför kolhydrater är dåligt för oss. Innehåller forskning på ämnet något som många människor förnekar finns! Rekommenderar den starkt!

 8. David Perlmutter avslöjar myterna om vår hälsa
  Sven Erik Nordin, 21 augusti 2017

  Här om dagen kunde man i en känd tidning läsa om de bisarra idéer som styr vår cancerforskning - och som dränerar den kassakista där alla tillgängliga medel för forskning finns. Och till nästan ingen nytta - annat än för de läkemedelsföretag och de forskare som försörjer sig på detta. Cancerforskningen har i åtminstone ett halvsekel befunnit sig i en återvändsgränd - men låtsas inte om det. Det hela påminner mycket om den kända historien om han som letade efter sin borttappade nyckel under en... Läs hela recensionen

 9. Toppenbok
  Lena Eliasson, 31 maj 2017

  Den var mycket lättläst. Detta är sanningar som jag önskar att alla människor skulle ha möjlighet att ta till sig. Kan varmt rekommendera den.

 10. Intressant och spännande!

  Läs den, så förstår du sånt som du inte har fattat! Den vänder upp och ner på gammalt tänk och friska vindar sopar rent. Det är inte luftbubblor utan ny forskning och den är jätteintressant.

 11. Alla borde läsa denna bok!
  Maria Cambrand, 6 mars 2017

  Man får verkligen en "aha-upplevelse" av att läsa boken. Att just Gluten ställer till med så mkt problem även för oss som "tål" Gluten var verkligen en nyhet. Jag skulle vilja att alla läser den! Det är mycket intressant med alla patientfall.

Visa alla 11 recensioner

Fler böcker av David Perlmutter