Hotet mot din hjärna : den överraskande och skrämmande sanningen om hur vete, kolhydrater och socker långsamt dödar ditt mest känsliga organ (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
315
Utgivningsdatum
2016-09-15
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Översättare
Jan Wibom
Originaltitel
Brain Grain
Medarbetare
Reimers, Carl (form)
Dimensioner
175 x 115 x 10 mm
Vikt
183 g
ISBN
9789163612879

Hotet mot din hjärna : den överraskande och skrämmande sanningen om hur vete, kolhydrater och socker långsamt dödar ditt mest känsliga organ

(20 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket, Svenska, 2016-09-15
50 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Vi har inte fått in någon beskrivning av boken från förlaget. Kolla gärna upp förlagets (Pagina Förlags) hemsida, där det kan finnas mer information.

Passar bra ihop

 1. Hotet mot din hjärna : den överraskande och skrämmande sanningen om hur vete, kolhydrater och socker långsamt dödar ditt mest känsliga organ
 2. +
 3. Socker : Din värsta fiende

De som köpt den här boken har ofta också köpt Socker : Din värsta fiende av Robert Lustig (pocket).

Köp båda 2 för 100 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Hotet mot din hjärna : den överraskande och skrämmande sanningen om hur vete, kolhydrater och socker långsamt dödar ditt mest känsliga organ. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En riktigt bra bok...
  Elinor Sara Ida Lilja, 7 september 2017

  Med mycket fakta om varför kolhydrater är dåligt för oss. Innehåller forskning på ämnet något som många människor förnekar finns! Rekommenderar den starkt!

 2. David Perlmutter avslöjar myterna om vår hälsa
  Sven Erik Nordin, 21 augusti 2017

  Här om dagen kunde man i en känd tidning läsa om de bisarra idéer som styr vår cancerforskning - och som dränerar den kassakista där alla tillgängliga medel för forskning finns. Och till nästan ingen nytta - annat än för de läkemedelsföretag och de forskare som försörjer sig på detta. Cancerforskningen har i åtminstone ett halvsekel befunnit sig i en återvändsgränd - men låtsas inte om det. Det hela påminner mycket om den kända historien om han som letade efter sin borttappade nyckel under en... Läs hela recensionen

 3. Toppenbok
  Lena Eliasson, 31 maj 2017

  Den var mycket lättläst. Detta är sanningar som jag önskar att alla människor skulle ha möjlighet att ta till sig. Kan varmt rekommendera den.

 4. Intressant och spännande!

  Läs den, så förstår du sånt som du inte har fattat! Den vänder upp och ner på gammalt tänk och friska vindar sopar rent. Det är inte luftbubblor utan ny forskning och den är jätteintressant.

 5. Alla borde läsa denna bok!
  Maria Cambrand, 6 mars 2017

  Man får verkligen en "aha-upplevelse" av att läsa boken. Att just Gluten ställer till med så mkt problem även för oss som "tål" Gluten var verkligen en nyhet. Jag skulle vilja att alla läser den! Det är mycket intressant med alla patientfall.

Visa alla 5 recensioner

Bloggat om Hotet mot din hjärna : den överraskande o...