Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-09-08
Förlag
Pagina
Översättare
Björn Mattsson
ISBN
9789163615566
Konsten att städa : förändra ditt liv med ett organiserat hem (e-bok)

Konsten att städa : förändra ditt liv med ett organiserat hem (e-bok)

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-09-08
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Konsten att städa - en internationell bestseller.

Gör så här så kommer du att leva resten av ditt liv i ett rent och städat hem. Marie Kondos metod är lika enkel som effektiv: "en gång rent aldrig ostädat". Låter det som en utopi? Då ska du läsa den här boken!

Du måste börja med att rensa ut och kassera. Sen ska du organisera dina utrymmen för vardagsliv och förvaring. Noggrant. In i minsta detalj. Gå igenom varje rum och byrålåda. Känn hur du tar initiativ över varje yta i ditt hem. Du kommer aldrig att återgå till den gamla röran.

Marie Kondos metod är inte bara en praktisk guide för att sortera, organisera, förvara och kassera dina prylar. Den kommer att förändra ditt förhållningssätt till vardagen. Organiserad städning kommer att ändra ditt sätt att tänka och därmed förändra ditt liv.

Marie Kondo är en japansk småföretagare i Tokyo. Hon hjälper sina kunder att förvandla de stökigaste lägenheter till oaser för att finna ro och inspiration.

Pressröster om Konsten att städa

"Marie Kondo lägger fram sitt städmanifest som en Zenläromästare. Hon är både uppmanande och besjälad."
The New York Times

"Som en ångrande överflödskonsument får du under läsningen en skinande glimt av en inre frihet. Kanske minns du lägenhetsstylistens nervösa blick? Men samtidigt inser du nu att du håller på att återerövra livets storhet."
The Atlantic

"Kondo frågar dig utmanande: finns det verkligen någon mening med alla dina saker? Driver de dig framåt, eller håller de dig kvar i det förflutna?"
USA Today
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Konsten att städa : förändra ditt liv med ett organiserat hem. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Energi
  Kicki H, 13 april 2019

  Gav verkligen bra tips för framförallt klädhantering och förvaring. Allt klart och jag har fått så mycket mer plats. Några hyllor blev tomma👍

 2. Marie Kondo-Konsten att städa
  Sari, 22 januari 2019

  Anhängare av Konmarie metoden rekommenderar oss att läsa boken för att få en känsla för vad det hela handlar om.
  Bokens svenska översättning känns lite mossig och ålderdomlig. För att boken ska komma till sin rätta behöver den ombearbetas så att den passar den moderna människans språkbruk. Att använda "få ordning på torpet" i en bok som ska attrahera yngre läsare fungerar inte. Men om man bortser från hur boken är översatt så fyller den sin funktion. Metoden som Marie Kondo beskriver ver... Läs hela recensionen

 3. Livsförändring inte bara städning
  Anitabs, 24 maj 2018

  Mycket intressant syn på livet! Vill verkligen försöka ändra mitt eget liv med för mycket prylar bl a. Det enda jag har funderingar på är klädavsnittet. Jag har inte en och samma kropp år ut och år in, men där får jag väl grubbla lite hur jag ska hantera den frågan.
  Verkligen läsvärd i detta köp- och släng-samhälle! Borde finnas i varje hem.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Konsten att städa : förändra ditt liv med...