Droghandboken (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2019-04-30
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Medarbetare
Nilsson, Christoffer (red.) / Reimers, Katja (form)
Dimensioner
213 x 139 x 25 mm
Vikt
488 g
ISBN
9789163617225
Droghandboken (inbunden)

Droghandboken

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2019-04-30
199
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Droger är vanligt förekommande i Sverige idag och marknadsförs i tv-serier, filmer, musik och på internet på ett helt nytt sätt. I USA och Kanada legaliseras cannabis, på krogen flödar kokainet och i den kriminella världen skjuts människor i konflikter om narkotikaaffärer. En perfekt storm blåser upp. I mitten står dagens unga och den påverkbara unga hjärnan.

Detta är en handbok för att rusta vuxna med argument och kunskap om barn och droger. Vad säger man till sina barn? Och hur går snacket hos ungdomarna? I Droghandboken varvas röster från verklighetens unga, föräldrar, socialarbetare, poliser, behandlare och forskare med kunskap om narkotika med tips på hur man besvarar argumenten om droger. Boken innehåller även konkreta råd till föräldrar och andra vuxna om hur de förhindrar eller skjuter upp drogdebut och vad man gör om ens barn själva använder.

Erik Leijonmarck har mångårig erfarenhet av att följa utvecklingen och har utbildat tusentals föräldrar och vuxna om narkotika. Som generalsekreterare för stadsnätverket European Cities Against Drugs kommunicerar han det senaste inom forskningen om förebyggande arbete och behandling av missbruk.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Droghandboken
  2. +
  3. Hälsogåtan : evolution, forskning och 48 konkreta råd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hälsogåtan : evolution, forskning och 48 konkre... av Anders Wallensten (inbunden).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »