Släpp kontrollen - vinn friheten! : för anhöriga påverkade av missbrukets konsekvenser (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
197
Utgivningsdatum
2012-12-05
Förlag
Coaching & Motivation Scandinavia
Dimensioner
210 x 146 x 10 mm
Vikt
270 g
SAB
Ohi,362.2913
ISBN
9789163702969
Släpp kontrollen - vinn friheten! : för anhöriga påverkade av missbrukets konsekvenser (häftad)

Släpp kontrollen - vinn friheten! : för anhöriga påverkade av missbrukets konsekvenser

(9 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2012-12-05
179
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Ett stort antal människor i Sverige har ett beroende eller missbruk av alkohol, narkotika, läkemedel eller andra substanser. Att leva som anhörig kan vara som att leva i en berg- och dalbana som rusar i en sådan hastighet att man själv inte hinner stanna upp och fundera: Hur mår jag i allt det här? Vad vill jag? Vilka är mina behov?

Den här boken vänder sig till anhöriga och yrkesverksamma som möter anhöriga till personer med beroendeproblem i sitt arbete. Boken handlar om de anhörigas situation och läsaren får ta del av kunskap, intervjuer och reflektionsövningar. Syftet är att hjälpa läsaren att uppnå en bättre livskvalitet, oavsett vilka val personen med beroende gör. Anhöriga kan ta makten över vad de kan påverka och släppa kontrollen över vad de inte kan förändra!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Släpp kontrollen - vinn friheten! : för anhöriga påverkade av missbrukets konsekvenser
 2. +
 3. Flodhästen i vardagsrummet : om medberoende och om mötet med barnet inom oss

De som köpt den här boken har ofta också köpt Flodhästen i vardagsrummet : om medberoende och... av Tommy Hellsten (pocket).

Köp båda 2 för 234 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Släpp kontrollen - vinn friheten! : för anhöriga påverkade av missbrukets konsekvenser. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bästa bok om medberoende!
  Sara , 18 juni 2015

  Jag läste denna bok i ett sträck, den var verkligen givande och hoppfull. Jag tror att den kan hjälpa många anhöriga till missbrukare att ta tag i sin relation och må bättre, speciellt med alla verktyg och övningar. Jag tror även att den kan vara bra att läsa för de som arbetar med anhöriga, den ger en bättre förståelse för vad ett medberoende innebär.

 2. Mycket läsvärd! :-)
  Anne, 12 juni 2015

  Viktig och informativ bok som gav mig många nya insikter. Jag hoppas innerligt att fler få ta del av detta material! Namaste! <3

 3. Ögonöppnare
  På väg upp, 12 juni 2015

  Mycket igenkänning och reflektivt, en ögonöppnare. Inehåller övningar och intevjuer där allt faller på plats. Utmanar dig själv med din egen sanning. För mig är det ett tydligt före resp efter, efter att ha läst boken. Rekommenderas defenetivt.

 4. Värdefull hjälp
  Felicia Welander, 10 juni 2015

  Boken är informativ samtidigt som den hjälpte mig att reflektera över min egen situation. Den gav mig tröst, insikter och verktyg.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Släpp kontrollen - vinn friheten! : för a...