Förbättringsvägen
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
148
Utgivningsdatum
2012-10-01
Upplaga
1
Förlag
Naikutrend
Illustratör/Fotograf
Helen Wohlin Lee
Dimensioner
210 x 155 x 20 mm
Vikt
330 g
ISBN
9789163707902
Förbättringsvägen

Förbättringsvägen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Spiral Svenska, 2012-10-01
209
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vill du komma igång med förbättringsarbete på ditt företag eller din arbetsplats?

Då är Förbättringsvägen boken för dig. Du lär dig hur man driver ett aktivt och systematiskt förbättringsarbete, skapar engagemang hos dina medarbetare, gör kunderna nöjda och vad som krävs för att stå emot omvärldens allt hårdare konkurrens.

Boken innehåller teorier och tankar om framgångsfaktorer, metoder och användbara verktyg. Dessutom delar andra företagare med sig av sina framgångar, misslyckanden och bästa tips.

Författaren, Helene Kolseth, har arbetat i 14 år med kommunikation och verksamhetsutveckling på Stora Enso, där intresset för förändringsarbete och gruppdynamik väcktes. Numera driver hon det egna företaget Naiku Trend.

Boken passar både små och stora företag, som behöver verktyg och inspiration för att utveckla företaget vidare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Förbättringsvägen
 2. +
 3. Den ineffektiva byggbranschen : En förändringsagenda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den ineffektiva byggbranschen : En förändringsa... av Mikael Anjou (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Förbättringsvägen. Sätt ditt betyg »
 1. Helene Kolseth har skrivit en mycket bra bok som...
  Holger , 26 maj 2013

  Helene Kolseth har skrivit en mycket bra bok som handlar om ett företags förbättringsarbete. Den är lättläst, pedagogisk och samtidigt innehållsrik. Man märker att Helene är väl insatt i det hon lär ut. Jag tror att många med mig förknippar ett systematiskt förbättringsarbete med större företag. De metoder som hittills varit mest omskrivna har varit de som använts inom större företag och koncerner. Därför är Helene Kolseths beskrivningar av metoder, verktyg och praktiska exempel för de lite m... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helene Kolseth

 • Ninnis affär

  Helene Kolseth

  Yvonne har ännu inte fyllt 55 och funderar vad hon vill göra med sitt liv. Ska hon behålla tryckeriet hon fått i arv och arbetat på tillsammans med maken Artur? Och vad var det egentligen han försökte säga när han dog mitt i en mening? Vem är pers...

Bloggat om Förbättringsvägen