Skärp dig! Hur svårt kan det vara att förändra? (häftad)
Format
Häftad
Språk
Odefinierat språk
Serie
"Hur svårt kan det vara?"-serien
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
2012-01-01
Upplaga
1
Förlag
Framtidens Team
Dimensioner
225 x 150 x 10 mm
Vikt
374 g
SAB
Qba
ISBN
9789163709654
Skärp dig! Hur svårt kan det vara att förändra? (häftad)

Skärp dig! Hur svårt kan det vara att förändra?

Häftad Odefinierat språk, 2012-01-01
299
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Allt vi gör kommunicerar någonting. Att hålla tyst kan ibland orsaka större skada än att uttrycka sin mening. Mycket kraft, tid och fokus läggs ofta på vad vi ska säga vid förändringsprocesser, medan mindre tid läggs på hur vi ska kommunicera. Trots mängder av teorier och kunskap i ämnet är det fortfarande svårt att få till en lyckad förändring.

Med boken "Skärp dig! Hur svårt kan det vara att förändra?" vill författaren Peter Nilsson hjälpa läsaren att själv sortera och lära känna vilka fenomen det är som fungerar i förändringsprocesser. Boken påvisar bland annat att samma mönster och grundstrukturer ständigt återkommer i vår kommunikation, oavsett sammanhang.

Författaren sätter fingret på och resonerar kring de sju vanligaste myterna om misslyckade och lyckade mönster gällande kommunikation och förändring i organisationer. Boken gör relevanta kopplingar till aktuell litteratur inom ledarskap och organisationsförändring och hjälper därmed läsaren att sortera bland den information som finns tillgänglig.

"Skärp dig! Hur svårt kan det vara att förändra?" vänder sig i första hand till ledare och medarbetare som vill förstå vad det är som verkligen fungerar i förändringsprocesser, och är samtidigt relevant för alla som är intresserade av kommunikation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skärp dig! Hur svårt kan det vara att förändra?
  2. +
  3. Purchasing and Sales

De som köpt den här boken har ofta också köpt Purchasing and Sales av Stephen B Castleberry ().

Köp båda 2 för 578 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Peter Nilsson

Övrig information

Peter Nilsson är certifierad kommunikolog och arbetar till vardags med att föreläsa, utbilda, coacha och träna individer och grupper/ledningsgrupper i kommunikation.