Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-06-07
Förlag
Vulkan Bokförlag
ISBN
9789163709685
Bortom TANKEFÄLLAN (e-bok)

Bortom TANKEFÄLLAN (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2012-06-07
109
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

"Bortom tankefällan" handlar om en grundläggande utmaning för dagens och framtidens organisationer. Boken beskriver den tankefälla som uppstår i brytningen mellan våra gamla, invanda perspektiv och kraven från dagens moderna organisationssystem, ledare och medarbetare.
En tankefälla som skapar enorm frustration och som gör att vi får hämmade, överkontrollerade och byråkratiska organisationer med en kapsejsande chefs- och ledarroll.
I boken får du ett antal råd för att kunna hantera tankefällor i din egen organisation. Dessutom pekar författarna på tänkbara perspektiv för framtidens organisation, ledarskap och personalarbete.
"Bortom tankefällan" är ett måste för alla som är intresserade av organisation, ledarskap, utveckling, trender och framtid.

"En lysande idébok av Kjell och Magnus - de trendkänsliga pionjärerna inom HR områdets nya tankeekologi i Sverige - bl.a om illusionen av organisationen som statisk, till organisering som ett levande, dynamiskt, politiskt landskap, där samtliga medarbetare kan leda den spänning som uppstår däri mot verksamhetens mål och idé. Läs och njut!"
Åsa Lundqvist Coey, Outstanding Leadership
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna