Kroppen ljuger inte! : vägen till självkännedom och självläkning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
182
Utgivningsdatum
2012-10-03
Förlag
Stockholms inspirationskälla
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
250 g
SAB
Dokb
ISBN
9789163713583
Kroppen ljuger inte! : vägen till självkännedom och självläkning (häftad)

Kroppen ljuger inte! : vägen till självkännedom och självläkning

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2012-10-03

Slutsåld

Kroppen minns allt du har varit med om, och försöker ständigt påminna dig om det som du allra helst vill glömma. Du kan ljuga för dig själv under många år även om det har ett pris, som till exempel kroppslig smärta eller ouppfyllda behov. Men i mötet med andra blir du ständigt avslöjad eftersom den ordlösa kommunikationen står för minst nittio procent av dialogen. Andra behandlar dig efter de subtila signalerna som kroppen sänder ut. Och det är kanske inte alltid såsom du önskar. I den här boken får du lära dig mer om kroppsläsning så att du kan avslöja egna och andras livslögner. Du blir en bättre lyssnare. Och får kunskap om hur du kan hela dina känslomässiga sår.

Madeleine Åsbrink är utbildad rosenterapeut, psykosyntesterapeut och qigonglärare. Hon har arbetat som terapeut sedan 2002 och det är därifrån kunskapen, erfarenheterna och slutsatserna till den här boken är hämtad. Kroppen ljuger inte! är hennes fjärde bok. Läs mer på www.dininspirationskalla.se.

Tidigare var hon under tio år verksam inom telekombranschen och arbetade bland annat med affärsutveckling i och utanför Sverige. Med hjälp av sin unika bakgrund med djup och lång erfarenhet både inom verksamhetsutveckling och processarbete på individ och gruppnivå hjälper hon också företag att frigöra sin kraft. För att fungera optimalt måste både de mjuka och hårda faktorerna vara på plats och fungera. Läs mer på www.businessinspiration.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kroppen ljuger inte! : vägen till självkännedom och självläkning. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En mycket klok bok med ett enkelt språk som förklarar...
    Marina Bergman, 9 september 2013

    En mycket klok bok med ett enkelt språk som förklarar rakt på sak utan omskrivningar! Jag vill hela tiden veta mer, men behövde ibland en paus för att smälta allt, då där finns mycket att ta in. Boken tar mig hela tiden framåt med mycket värme och empati och den inspirerar att utforska vidare. En bok jag varmt rekommenderar!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Madeleine Åsbrink