Det vete fåglarna (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Promenadroman om Iris och Sigrid (del 2)
Antal sidor
183
Utgivningsdatum
2014-06-02
Upplaga
1
Förlag
Aha bok & kultur
Dimensioner
170 x 115 x 15 mm
Vikt
228 g
SAB
Hc
ISBN
9789163718168
Det vete fåglarna (häftad)

Det vete fåglarna

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2014-06-02
149
 • Skickas inom 7-10 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Vännerna Iris och Sigrid är två pensionerade lärare som bor i Halmstad. En dag möter de en ung flicka. Vem är hon och vart är hon på väg? Försiktigt byggs en relation upp där Iris och Sigrid funderar över hur det var att vara ung. Hur är det att vara ung idag? Är likheterna fler än skillnaderna? Är känslorna desamma, oavsett ålder? Sigrids nyfikenhet ställer till det och bekantskapen förvandlas till konflikt. Flickan försvinner och Iris och Sigrid gör allt för att hitta henne igen.

"Det vete fåglarna" är uppföljaren till "Inget märkvärdigt har hänt" (2012) och är en promenadroman utan ond bråd död och rafflande tempo.

Författarna och kulturjournalisterna Mymmel Blomberg och Angelica Ahlefeldt-Laurvig bor och verkar i Halland (Halmstad & Hylte) "Det vete fåglarna" är en må-bra-bok som ska läsas i promenadtakt och som handlar om vardagliga bekymmer som blir till lagom stora äventyr.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det vete fåglarna
 2. +
 3. Nya kartor ska ritas

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nya kartor ska ritas av Angelica Ahlefeldt-Laurvig, Mymmel Blomberg (häftad).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det vete fåglarna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt charmig promenadroman.
  Allan, 24 december 2016

  Det här är den andra promenadromanen av författarinnorna Angelica Ahlefeldt-Laurvig och Mymmel Blomberg- med de båda pensionärerna och tillika bästa vännerna Iris och Sigrid som har huvudrollen i dessa promenadromaner.
  Jag läste nyligen ut deras debutroman: Inget märkvärdigt har hänt, och kan konstatera att det verkar som om böckerna bara blir bättre och bättre.
  Det vete fåglarna är en mysig, lättsam, avkopplande vardagsroman med lite mysspännande sekvenser. Här får man följa Iris & ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna