Här var det mörkt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (3.4 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-01-03
Förlag
Zoo Publishing
Illustratör/Fotograf
Fredrik Tjernström
ISBN
9789163719844
Här var det mörkt (e-bok)

Här var det mörkt (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2019-01-03
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Om jag inte haft så bråttom i morse hade jag kastat en blick i spegeln och upptäckt att jag hade mat mellan tänderna. Väldigt mycket mat. Och snor, droppandes ur näsan, ner på byxorna och den öppna gylfen. Skjortan i trasor. Munnen ett svart hål, med något brunt rinnande ur mungipan. Och själen, själen ska vi inte tala om."

Tomas Kindenberg är född 1975 och bosatt i Stockholm. Här var det mörkt är hans tredje samling mikronoveller. Han har tidigare utgivit Kan du inte bara vara pinsamt tyst (2006) och Humoristen (2012).

Sagt om Humoristen:

"Tomas Kindenbergs texter liknar ingenting annat i svensk litteratur. I senaste boken Humoristen demonstrerar han sin förmåga att på några få meningar fånga karaktärer som är lika komiska som oroväckande."

Staffan Wilsson, Café
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tomas Kindenberg

  • Kan du inte bara vara pinsamt tyst

    Tomas Kindenberg, Stefan Bladh, Fredrik Tjernström

    Kan du inte bara vara pinsamt tyst är en samling monologer skrivna av Tomas Kindenberg. De korta, drivna texterna är absurdistiska utan att slå över i det obegripliga. Som här, i "Översittaren":"Under min skoltid var jag en riktig översittare....

  • Humoristen

    Tomas Kindenberg

    Tomas Kindenberg debuterade 2006 med Kan du inte bara vara pinsamt tyst. I uppföljaren Humoristen är texterna återigen korta. Återkommande teman är kärlek, död och humor. Och återigen liknar det inget annat. "Fyra är. Så lång tid tog det för henne...