Rädda Baby Thor (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
294
Utgivningsdatum
2013-04-11
Förlag
Alpha Omega
Dimensioner
210 x 147 x 20 mm
Vikt
484 g
SAB
Lz Danielsson, Mia
ISBN
9789163722844

Rädda Baby Thor

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2013-04-11

Slutsåld

En dag stod jag där utan mitt barn. Och det var då som jag insåg att jag skulle vända upp och ned på världen för att hitta honom. Det visade sig att många andra kom att dela min kamp för att hitta och rädda Thor.
Min son Thor kidnappades på Alla Hjärtans Dag 2009 av sin far. Vi bodde i Los Angeles och både Thor och hans pappa försvann spårlöst. Det var som att leta efter en nål i en oändlig höstack, då varken polis eller FBI kunde finna spår efter dem. Men trots tvivel gav jag aldrig upp. Jag fann att många andra kände med min sorg och smärta. Thor var femton månader då han togs från
mig. Det yngsta bortförda barnet i USA då han kidnappades.
Det var en daglig kamp för mig att orka. Att inte ge upp. Att fortsätta söka
mitt försvunna barn. Det här är en bok som ger styrka och hopp till alla som drabbats av en katastrof. En berättelse som ger svar på frågorna som ställts
mig så många gånger: Hur orkar man leva och fortsätta när tragedin är ett faktum? Hur lever man utan sitt barn? Och, hur hittar man ett barn som blivit internationellt kidnappat?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Rädda Baby Thor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Den här boken fick jag av författaren, utan att jag...
  Britt-Marie Kullin, 17 april 2013

  Den här boken fick jag av författaren, utan att jag hade hört talas om boken, eller hade fått någon förfrågan om att läsa den.

  Författaren har skrivit i boken till mig: "Till Bim: med hopp om att Thors historia kan beröra och spridas genom dig".

  Jag läser gärna egenutgivna böcker, men ibland är det svårt att recensera dom, tycker jag. För ämnet och handlingen kan vara intressant och bra, men ibland kan dom vara dåligt skrivna.

  Men så var inte fallet med den här bo... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mia Danielsson

 • Mias barn kidnappades: En sann historia

  Mia Danielsson

  När Mia Danielssons son Thor var femton månader kidnappades han på Alla hjärtans dag av sin far. Mia och Thor skulle precis flytta från USA hem till Sverige efter en infekterad vårdnadstvist. Istället försvann far och son spårlöst. Först efter mån...