Fler böcker inom
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2013-09-10
Förlag
Planum Organisation AB
Medarbetare
Larsson, Jeanette (foto)
Dimensioner
273 x 210 x 20 mm
Vikt
1096 g
SAB
Qca,641.5
ISBN
9789163725173
Matchmeny : en resa genom fotbollseuropa (inbunden)

Matchmeny : en resa genom fotbollseuropa

Inbunden,  Svenska, 2013-09-10
255
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Lördagarna har inte varit sig lika sedan hösten 1969. Då sändes Tipsextra för första gången och förändrade svenskarnas lördagsvanor. Sedan dess har generationer suttit klistrade framför TV-apparaterna under helgens stormatcher, gärna med en tipskupong i handen, ivrigt väntande på nästa "pling i rutan".

Tipsextra öppnade också på allvar fönstret mot den internationella fotbollen, något som inspirerat många fotbollsälskare till resor runt i Europa. Att uppleva stämningen från de stora arenorna i England, Spanien och Italien är fantastiskt, men inte möjligt för alla. I "Matchmeny" kan däremot alla möta städerna, arenorna och matcherna genom ett inspirerande bildmaterial, spännande fotbollsfunderingar och massor av härliga recept.

Matchmeny ska ge alla fotbollsälskare som samlas på lördagar chansen att göra så mycket mer av matchdagen. Boken är uppbyggd kring tolv menyer som inspirerats av mina resor till de stora klassiska matcherna runt om i fotbollseuropa. Varje meny smakar och doftar av landet eller staden för dagens stormatch. Fotboll, resor och mat är en oslagbar kombination för en lyckad helg.

Boken är gåvan som passar alla som gillar fotboll och vill dela sitt intresse med andra fans. Det är en kokbok som bjuder på mycket mer än bara bra recept, den ger sann lördagsglädje. Fotboll är - precis som trerättersmenyer - något som avnjuts bäst tillsammans!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Matchmeny : en resa genom fotbollseuropa
 2. +
 3. Mycket smak på nolltid : Asiatiskt gott på 10, 20, 30 minuter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mycket smak på nolltid : Asiatiskt gott på 10, ... av Jennie Walldén (häftad).

Köp båda 2 för 334 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Göran Svensson

 • Värt att veta om gårdens maskiner

  Kjell Engström, Göran Svensson

  Vem är inte nyfiken på allt som låter och rullar? Den första delen av den nya, helt svenskproducerade Värt att veta-serien om fordon och teknik, handlar om gårdens maskiner. Allt från traktorer och redskap till skördetröskor och skogsmaskiner. Det...

 • Nyheter - allt mer en tolkningsfråga : mediestudiers innehållsanalys 2007-2018

  Andreas Widholm, Sara Ödmark, Ingela Wadbring, Göran Svensson, Gunnar Nygren

  * Journalistiken blir allt mer tolkande. * Talespersoner och PR-personer har blivit tre gånger vanligare i medier sedan 2007. * Publiken vill ha ännu mer lokala nyheter än vad som publiceras. * Kvinnor syns oftare, men fortfarande dominerar männen...