AMBASSADÖREN - EN FRI FANTASI OM FRAMTIDEN (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (3.1 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-06-14
Förlag
Vulkan Bokförlag
ISBN
9789163730610
AMBASSADÖREN - EN FRI FANTASI OM FRAMTIDEN (e-bok)

AMBASSADÖREN - EN FRI FANTASI OM FRAMTIDEN (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2013-06-14
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Mikael ber ingen bön, men det sista han tänker innan han glider ner i det kalla vattnet är: "Jag undrar om Gud finns?" Livsgnistan har slocknat på grund av ensamhet och sjukdom och Mikael tar sitt liv. Men det är bara kroppen som dör. Hans själ och personlighet räddas i sista sekund.

Oförmågan att leva i fred och i harmoni med naturen, parat med en framrusande teknisk utveckling, gör mänskligheten till det största hotet mot möjligheterna att leva på Jorden. Semiduiderna, vars uppgift är att förvalta universums beboliga planeter, beslutar att människorna skall utrotas och ersättas med en ny och fredligare ras. Såvida inte utvecklingen kan vändas.

Mikael erbjuds att återfödas som baby och bli AMBASSADÖREN - Altan Storm. Han får fria händer och betydande resurser för att vända Jordens utveckling mot ett hållbart samhälle utan krig och miljöförstöring. Men tiden är begränsad. Jordens dagar är räknade. Motståndet är kompakt i form av politiska och ekonomiska krafter, en framrusande miljöförstöring och inte minst religiösa ledare som ser sina positioner hotade.

Berättelsen, startar i Uddevalla men förflyttar sig snabbt ut i internationell miljö, är en spänningsroman som också leker med de absurditeter som uppstår om man placerar en vuxen mans hjärna i en babys kropp.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om AMBASSADÖREN - EN FRI FANTASI OM FRAMTIDEN