Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
394
Utgivningsdatum
2013-05-25
Upplaga
1
Förlag
Sanna förlag
Dimensioner
208 x 145 x 23 mm
Vikt
522 g
SAB
Hc
ISBN
9789163731051
Grannflickan (häftad)

Grannflickan

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2013-05-25
159
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
En sen höstkväll är Sandra på väg hem från jobbet i Falköping. Himlen färgas svart av aska och när hon närmar sig Sigurd Kochsgatan inser hon att eldsflammorna kommer från hennes hus. Desperat försöker hon hitta sin man och sitt barn bland folkmassorna som hopat sig runt huset. Sandra grips av panik och befarar att det värsta har hänt hennes familj.

Ett par dagar senare blir Sandra överfallen och polisen inser att det finns ett hot mot henne. Julian Eriksson och hans Falköpingskollegor jobbar febrilt med att lösa fallet. Samtidigt sker mord som kan ha samband med branden. Snart får de flera misstänkta personer som på något sätt är kopplade till husets förra ägare Ulla och Tore.

Bakom en gardin i grannhuset, står en liten flicka på andra våning, som längtar efter att komma bort från verkligheten. Vet hon något som Julian och hans kollegor inte vet?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Grannflickan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Sandra arbetar som sjuksköterska på sjukhuset i...
    Bokälskaren, 2 augusti 2013

    Sandra arbetar som sjuksköterska på sjukhuset i Falköping, och när hon kommer hem från jobbet en sen höstkväll möts hon av ett hus som står i lågor. Det visar sig att hennes femårige son brunnit inne, men maken sköts till döds innan branden bröt ut.

    Givetvis rasar hela Sandras värld samman, och då känns det extra skönt att hennes pappa träder fram som en trygg punkt i tillvaron. Sandra stod alltid närmast sin mamma, och hennes pappa visste aldrig riktigt hur han skulle uttrycka sig ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ann Olerot

Bloggat om Grannflickan