Ögonordbok
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-05-01
Upplaga
3
Förlag
Solkatten
Dimensioner
175 x 115 x 15 mm
Vikt
226 g
ISBN
9789163731372
Ögonordbok

Ögonordbok

Spiral, Svenska, 2013-05-01
296
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast måndag 11 december med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
Ny reviderad upplaga 2013. (tidigare upplagor 2005, 2013) Att skriva en ordbok är att skriva en bok utan slut, hela tiden dyker det upp nya ord och begrepp. Första upplagan av "Ögonordbok" kom ut 2005 och den spreds till ögonkliniker runt om i landet, men även till andra vårdenheter, till optiker och till olika vårdutbildningar. Idag finns ett intresse för boken även hos allmänheten, ord är kul och intressant. Fackuttryck som rör syn och optik berör många, då de flesta av oss flera gånger i livet kommer i kontakt med syn- och ögonsjukvård.
Ordboken vänder sig till dig som vill lära mer om vår fantastiska syn.
Denna tredje upplaga innehåller ca 4300 ord, rikligt med illustrationer, förkortningar, våra brytningsfel och ett läkemedelsavsnitt. I boken finns också prefix, ändelser och vissa generella medicinska termer samt begrepp som berör diabetes.
Vi som skrivit boken är ögonsjuksköterskor och vårdlärare och har själva lång erfarenhet från arbete inom ögonsjukvård och vårdutbildning. Vi hoppas att denna bok kommer till nytta och att du som användare hittar det du söker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ögonordbok
  2. +
  3. Ögonboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ögonboken av Maria Kugelberg, Jan Ygge (häftad).

Köp båda 2 för 621 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna

  • En aning om yoga

    Annika Lindberg

    En aning om yoga är inte en bok om den perfekta positionen, den perfekta formen. Det är en bok om insidan, och om den kropp som faktiskt finns där. En aning om yoga är en ovanlig bok om det yogan går ut på; att möta sig själv. Annika Lindberg våga...

Bloggat om Ögonordbok