69 Tips på hur du blir en hållbar ledare (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
154
Utgivningsdatum
2015-08-15
Upplaga
2
Förlag
Chefskonsulten
Dimensioner
180 x 110 x 8 mm
Vikt
160 g
SAB
158.7,Doka
ISBN
9789163732416
69 Tips på hur du blir en hållbar ledare (pocket)

69 Tips på hur du blir en hållbar ledare

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket Svenska, 2015-08-15
109
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Bokmarknaden översvämmas av böcker som handlar om vad du som ledare kan göra för att verksamheten ska fungera bättre och medarbetarna må bra. Men författaren har saknat en bok som stöttar dig i ditt personliga ledarskap, så att du kan bli en hållbar ledare. Den här boken är enbart till för din egen ledarutveckling.
I boken får du genom vardagliga och tankeväckande exempel, tips på hur du kan bli en hållbar ledare. För att bli det behöver du sträva efter balans i ditt liv och tänka på att du lever 24 timmar om dygnet, och att allt påverkar allt.
Du är regissören i ditt eget ledarskap, både nu och i framtiden!
Carina Lätt (författaren) har mångårig erfarenhet som föreläsare, konsult och arbetsledare inom personalområdet samt som chefscoach och utvecklingsledare för chefer inom privat och offentlig sektor. Hon är beteendevetare, med vidareutbildning inom kognitiv beteendeterapi, internationellt certifierad coach samt utbildad inom olika dramatekniker.
Hennes första bok "Att coacha grupper" , gavs ut av bokförlaget Liber och blev nominerad till årets HR-bok 2009. Denna bok kommer att ges ut i omarbetat nytryck under hösten 2015. Boken "69 tips på hur du blir en hållbar ledare" har sålts på säväl Bokgrossisten som Pocketshop. Under hösten 2015 har även bokförlaget Liber lanserat Carina Lätts nya bok "Ny som chef - Ny som ledare".-
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. 69 Tips på hur du blir en hållbar ledare
 2. +
 3. Att coacha grupper : fokusera på gruppens positiva krafter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att coacha grupper : fokusera på gruppens posit... av Carina Lätt (häftad).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av 69 Tips på hur du blir en hållbar ledare. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Handfasta råd på lättläst sätt
  Gunilla Falck, 9 juni 2016

  En lättläst bok med bra tips till mig som chef. Jag har mycket nytta av boken i mitt jobb och använder den som "uppslagsbok". Carina ger tips som är genomförbara och på ett enkelt sätt. Rekommenderar denna bok starkt!

 2. Jättebra bra bok med många handfasta och konkreta...
  susanne arkevret, 10 januari 2014

  Jättebra bra bok med många handfasta och konkreta exempel på hur jag som person kan utvecklas. Jag anser att alla kan läsa boken eftersom vi då själva ges möjligheten till att bli hållbara ledare över vårt eget liv. Den kan sträckläsas men också användas som en uppslagsbok, vad är viktigt för mig nu? Var befinner jag mig i livet nu? Jag har själv har haft stor användning av boken i både mitt privatliv och mitt arbetsliv. Ta chansen och få huvudrollen i ditt liv, läs boken...

 3. Har gått kursen ny som chef och kursen för erfarna...

  Har gått kursen ny som chef och kursen för erfarna chefer, läst boken att coacha gruppen och nu denna lilla "nätta" men ack så tänkvärd bok. Superbra upplägg med lätt och inspirerande läsning och avslut med tips och tänkvärda frågor som man genast börjar att grubbla och fundera på!
  Ville bara säga tack för en mycket bra bok och kommer att rekommendera denna varmt i mitt nätverk för andra förskolechefer. Uppdraget och valet som chef och ledare är en ständig resa- men man väljer vägen själv... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om 69 Tips på hur du blir en hållbar ledare