Mannens tao: vägen till lycka, potens och livskraft! : en bok om mannens sexualitet och maskulina essens (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
124
Utgivningsdatum
2014-03-31
Upplaga
1
Förlag
Procreative AB
Originaltitel
Mannens Tao: Vägen till lycka, potens och livskraft!
Illustratör/Fotograf
Lisa Larsson
Dimensioner
225 x 202 x 13 mm
Vikt
398 g
SAB
Vnd
ISBN
9789163732638

Mannens tao: vägen till lycka, potens och livskraft! : en bok om mannens sexualitet och maskulina essens

(7 röster)  |   Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2014-03-31
243
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  109
 • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
  169
Visa alla 2 format & utgåvor
Varför pratas det så sällan om den manliga sexualiteten i positiva och uppmuntrande ordalag? Den manliga sexualiteten är i grunden, precis som den kvinnliga, en positiv kraft. Förutom att skapa liv skänker den hälsa, åtrå, extas och livsenergi. Det är dags för mannen att återerövra en positiv bild av sin sexualitet. Även mannen har oanade förmågor inom sig, vilket har varit väl känt inom den taoistiska visdomen i årtusenden och män kan bli multi-orgasmiska och få helkroppsorgasm. Mannen behöver återta kontakten både med sitt känsloliv och sin maskulina kraft.

Boken inleds med ett teoriavsnitt om taoism, qigong, sexuell qigong och vad som menas med sexuell energi. Du får lära dig vikten av att skilja på orgasm och ejakulation, hur du kan hålla tillbaka din utlösning och förlänga din njutning. Din relation till dig själv och ditt känsloliv är hänger ofta samman med tidig utlösning, prestationskrav och förmåga till intimitet. Och vad är det som händer i mötet mellan man och kvinna? Varför har vi så svårt ibland att acceptera våra skillnader och hur kan vi bli bättre på att hantera onödiga missförstånd mellan könen? Hur kan mannen frigöra sig från sin sexuella boja och bilden av sin drift som snabb, omedveten och i princip okontrollerbar? Boken tar även upp livets olika skeenden, prostatabesvär och det manliga klimakteriet, andropausen. Till sist kommer övningarna som är speciellt skapade för män. Innehåller även 25 illustrationer.Boken är berikad med intervjuer och samtal med män om deras upplevelser och erfarenheter kring hälsa, sexualitet och att vara man idag samt intervjuer med qigonglärare. Taos avsikt är inte att skapa en ny macho man som kan ha sex hur länge som helst och alltid är redo. Taos avsikt är inte heller att skapa en mjukisman som bara är inkännande och meditativ. I den nya tiden handlar det inte om antingen eller, utan om både och. Tao vill lära både män och kvinnor en praktisk väg att använda sin livsenergi på och samtidigt fördjupa sin upplevelse av kärlek och frihet i själen. Det finns egentligen bara en väg, den som leder till en djupare kontakt med dig själv och acceptans av den du är. Oavsett läggning, om du är romantiskt lagd eller har en andlig disciplin kan du ha glädje av denna kunskap och dessa övningar.Irene Andersson har över 25 års utforskande och resande och lärande i olika länder, vilket har lett till en unik kombination av kunskap, erfarenhet och verktyg. Hon kombinerar modern forskning med visdom från olika tanketraditioner som ser till helheten. Hon är certifierad qigonginstruktör sedan 1998 och har utbildat sig på Tao Garden i Thailand, direkt av Mantak Chia samt tillbringat mycket tid tillsammans med taoistiska läromästare i olika länder. Hon är en uppskattad kursledare och föredragshållare och har även skrivit "Kvinnans Tao: Vägen till glädje, njutning och livsenergi!". En bok om kvinnans sexualitet och essens.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mannens tao: vägen till lycka, potens och livskraft! : en bok om mannens sexualitet och maskulina essens
 2. +
 3. Teoribok : den senaste körkortsboken 2024 med körkortsteori

De som köpt den här boken har ofta också köpt Teoribok : den senaste körkortsboken 2024 med k... (häftad).

Köp båda 2 för 402 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Mannens tao: vägen till lycka, potens och livskraft! : en bok om mannens sexualitet och maskulina essens. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Boken där mannens kön blir något större.
  Phenix (Visby), 16 augusti 2019

  En härlig bok som jag och min man läst tillsammans. Där hela mannens organ beaktas även de som inte är synliga på utsidan. Men illustrationer och övningar som hjälper både honom och mej.

 2. Befriande om bara mannens sexualitet!
  Maria , 1 september 2014

  Tror att många män (och kvinnor) skulle uppskatta denna bok som bejakar mångfalden hos mannens sexualitet. Den guidar dig att söka mer njutning inom dig och lära känna dig själv istället för att ständigt söka lösningar i det yttre (nya ställningar, platser, mer porr, piller etc.). Även de taoistiska övningarna och illustrationerna är inbjudande och givande. Tycker även att Taoism och vikten av qigong sammanfattas på ett bra sätt. Kan varmt rekommendera denna bok!

 3. Lysande! Alla män och kvinnor bör läsa denna bok!
  Christina, 11 juni 2014

  Mycket bra bok om mannens sexualitet och maskulinitet. Jag fick lära mig väldigt mycket om hur män fungerar. Rekommenderar till både män och kvinnor!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Irene Andersson