Gluten och mjölk : källan till moderna sjukdomar : så påverkas du av maten (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
De vita gifterna (del 2)
Antal sidor
281
Utgivningsdatum
2013-06-28
Förlag
Vulkan
Dimensioner
206 x 145 x 20 mm
Vikt
370 g
SAB
Vmb
ISBN
9789163733772
Gluten och mjölk : källan till moderna sjukdomar : så påverkas du av maten (häftad)

Gluten och mjölk : källan till moderna sjukdomar : så påverkas du av maten

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2013-06-28

Slutsåld

Denna andra bok i serien "de vita gifterna" bjuder läsaren på en omskakande resa in i de moderna sjukdomarnas värld och vad som är de utlösande faktorerna bakom sjukdomarna.

Kan växtförädlingsföretagen och deras vetenskapsmän bakom en mer än 100årig historia av spannmålsförädling ovetande gjort spannmålet olämpligt som föda? Denna bok i serien lämnar läsaren svaren på frågan där svaren är uppbyggda på stabila grunder av fakta.

Denna bok tar upp fortsättningen på sjukdomspresentationer där bok 1 slutade. Cancer, tarmsjukdomar, neurologiska sjukdomar, psykisk ohälsa, beteendestörningar och mycket mer redovisas här med kopplingar till kosten.

Läsaren får även ta del hur samvetslöst läkemedelsbolag kan agera och hur man använder köpta forskare och marktrupper för att tjäna stora pengar på att medicinera barn med beteendestörningar som oftast är kostrelaterade.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gluten och mjölk : källan till moderna sjukdomar : så påverkas du av maten. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Boken är väldigt bra! Denna bok fortsätter där var den...
    Paula V., 15 oktober 2013

    Boken är väldigt bra! Denna bok fortsätter där var den första slutade och jag har läst båda. Har lärt mig massor, om speciellt om glutenkänslighet som intresserade mig på grund av mina egna hälsoproblem.Jag har blivit undersökt med blodprov och gastroskopi. Mina järnvärden har varit låga så jag har ätit järntabletter men det hjälper bara tillfälligt. Läste sen den första av böckerna och såg bilden av hur en man och en kvinna såg ut före( när dom åt mjölmat) och( efter att dem slutade äta mjöl... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Michael Håkansson

Bloggat om Gluten och mjölk : källan till moderna sj...