Islandshästen enligt Jóhann Fridgeirsson (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-07-16
Upplaga
1
Förlag
Epona Förlag
Dimensioner
245 x 190 x 12 mm
Vikt
443 g
SAB
Qdfd,636.1
ISBN
9789163734069
Islandshästen enligt Jóhann Fridgeirsson (kartonnage)

Islandshästen enligt Jóhann Fridgeirsson

(21 röster)  |  Läs 4 recensioner
Kartonnage Svenska, 2013-07-16

Slutsåld

Jóhann Fridgeirsson är en av Islands mest kända och erfarna ryttare, ridlärare och uppfödare. Han kommer regelbundet till Sverige och undervisar sedan drygt 20 år. Han berättar om ridning, träning, hästhållning. Ger råd om tölt och övrig gångartsträning. Steg för steg förklarar han ledarskap, kommunikation, övningar för bättre gångarter. Tygelhandens viktiga inverkan och ryttarens egen utveckling. Samt isländsk ridtradition.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Islandshästen enligt Jóhann Fridgeirsson. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. mycket bra bok
  Anita Olin, 25 juli 2019

  den bästa bok jag läst inom faktasektorn, han skriver med inlevelse och känsla. Saknar det i flesta faktaböcker där är det endast fakta utan känsla ..

 2. Äntligen kom det ut en bok av en av...
  Annica Lindstrand, 30 september 2013

  Äntligen kom det ut en bok av en av Islandshästvärldens mest kunniga person! Han har så mycket kloka tankar som han förmedlar via kurser, men det är väldigt roligt att det nu kommit ut i bokform!

 3. Tydlig kunnig och rättfram bok om våra unika och...
  Dröm, 30 september 2013

  Tydlig kunnig och rättfram bok om våra unika och starka små hästar från islands karga vider.En bok för varje människa oavsett ridnivå som hanterar eller ansvarar för gudarnas häst.

 4. Den bästa bok jag läst som har med hantering och...
  Sonja Stranne, 18 augusti 2013

  Den bästa bok jag läst som har med hantering och ridning av islandshästar att göra. Pedagogisk och konkret kring hur man kan utveckla sin ridning och öka sin kontakt med sin islandshäst. Boken lämpar sig särskilt väl för fritidsryttare som vill lära sig mer. Boken beskriver hur man kan lösa olika problem med gångarterna utifrån olika typer av hästar, men också vad man kan tänka på vid inridning och allmän hantering av islandshästar. Vi får läsa om den viktiga tygelkontakten, det magiska tygel... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Stina Helmersson