FramgångsRIK och Lycklig (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (4.1 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-12-13
Förlag
Vulkan Bokförlag
ISBN
9789163734236
FramgångsRIK och Lycklig (e-bok)

FramgångsRIK och Lycklig (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2013-12-13
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Till skillnad från alla andra framgångsböcker, innehåller denna konkreta facit. Läs, reektera och gör övningarna och du blir både framgångsRIK och lycklig.

Lycka och framgång är olika för olika människor. Du kommer - med bokens hjälp och din kreativitet - att hitta dina egna framgångar, din lycka. Boken vänder sig till alla. Det spelar ingen roll om du är yrkesverksam medarbetare eller chef, pensionär eller student.

Boken leder dig till mål, vision, mission som skapar inspiration för resultat. Du får eektivitetstips så att du kan frigöra tid för att nå framgång.

Vad är det som entusiasmerar dig? Vad är ditt driv? Vad vill du ha ut av livet? Med bokens hjälp, kommer du att bli klar över detta - och kort därefter har du nått din första framgång.

Tänk om du kunde slita mindre och öka din effektivitet med minst 15%, må gott, nå dina mål, och därmed skapa resultat som gör dig framgångsRIK OCH lycklig! Det är sällan att vi kämpar för att nå mål. Vi kämpar för att nå resultat, baserat på målet. Ett resultat som skapar känslan av framgång och upplevelsen av lycka.

Din framgång är mycket värd.

Som ett exempel kan nämnas att Monica ofta tränar grupper i e-post-effektivitet. En grupp nyligen hade gemensamt över 12000 e-post i inkorgen vid start och ca 100 e-post totalt efter genomgånget program. Vinsten är enorm för dem. Tidsbesparingen motsvarar - baserat på forskningsresultat - ca 30 timmar per vecka inkl ställtid.

Du är kanske en av dessa framgångsrika personer? Om inte, läs boken och få tipsen som gör att du kan spara åtskilliga timmar per vecka till förmån för framgång och lycka.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om FramgångsRIK och Lycklig