SÅNGTRÄDET - 84 sånger från när och fjärran
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-10-07
Upplaga
1
Förlag
Storytelling for Life
Dimensioner
293 x 220 x 20 mm
Vikt
457 g
ISBN
9789163736209
SÅNGTRÄDET - 84 sånger från när och fjärran

SÅNGTRÄDET - 84 sånger från när och fjärran

Spiral Svenska, 2013-10-07
214
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
HELENE BOHMAN BLOMQVIST är pedagog och visartist med rötter i folkmusik, pop och Waldorfpedagogik. Hon utbildar människor i sång, talkonst och muntligt berättande och har en bakgrund både i 70-talets alternativa musikrörelse och i antroposofisk läkepedagogik och socialterapi. Med gitarren i handen framträder hon med egna poetiska visor på konserter och berättarcaféer.

"Det brusar i SÅNGTRÄDETS krona, det surrar och låter och ljuder. Det myllrar av sånger som kommit hit genom människomöten, ja nästan alla har nått mig genom levande människor! Har du hört den här? säger någon och trädet får ännu ett blad. Varje sång har sin historia, den kommer från en plats i världen, från en särskild tid, från människor som gjort den. Också i vår mediala tid vandrar den från mun til öra."
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. SÅNGTRÄDET - 84 sånger från när och fjärran
 2. +
 3. Ulla Molin : konsten att skapa den tidlösa trädgården

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ulla Molin : konsten att skapa den tidlösa träd... av Liselotte Fritz (inbunden).

Köp båda 2 för 553 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Hélène Bohman Blomqvist

 • Kom till Sångbäcken!

  Hélène Bohman Blomqvist

  Sångsamlingen Kom till Sångbäcken! innehåller 90 sånger ur en levande waldorftradition och lämpar sig väl att använda i förskolan och hemma. Den röda tråden genom boken kan sammanfattas i två ord: Det levande! De livfulla illustrationerna av Gudri...

 • Och tiden

  Hélène Bohman Blomqvist

  Hélène Bohman Blomqvist är en låtskrivande artist och lärare med rötter i Waldorfpedagogiken. Hon föddes 1949. Diktsviten "och tiden" berättar om smärtsam förlust och dottern Erika, som miste livet p.g.a. psykisk sjukdom 2016. I dikterna...